ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

2021-09-07
07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 - SOLI DHARMA ASTROLOGY CALENDAR

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ


Η Νέα Σελήνη της 07ης Σεπτεμβρίου 2021, πραγματοποιείται στην 14⁰ της Παρθένου (14⁰ 38'), στις 03:54΄ π.μ. (ώρα Ελλάδος, UTC+02:00).

Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου, επιδρά άμεσα στον Μεταβλητό Σταυρό (Παρθένους, Ιχθύες, Διδύμους, Τοξότες) / Δεύτερο Δεκαήμερο (12⁰ - 16⁰).
Επίσης, επηρεάζονται όσοι έχουν Ωροσκόπο, Μεσουράνημα ή/και Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) κοντά στην 14⁰, με απόκλιση 2⁰ (12⁰ - 16⁰), των ανωτέρω ζωδίων.

Με την Νέα Σελήνη της 07ης Σεπτεμβρίου 2021, ανοίγει ένας καινούργιος Σεληνιακός Κύκλος, 28 ημερών.
Τα γεγονότα και οι εξελίξεις που θα συμβούν υπό την επιρροή της Νέας Σελήνης, θα κορυφωθούν έως την επομένη Πανσέληνο της 21η Σεπτεμβρίου 2021 (Πανσέληνος του Καλαμποκιού), η οποία θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς (28⁰ 13'), στις 02:53' π.μ. (ώρα Ελλάδος, UTC+02:00).
Τα τελικά αποτελέσματα τους, θα εμφανιστούν με την Νέα Σελήνη της 06ης Οκτωβρίου 2021, που θα πραγματοποιηθεί στον Ζυγό (13⁰ 24'), στις 14:04' μ.μ. (ώρα Ελλάδος, UTC+02:00).

Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου, είναι ιδανική για να κάνουμε μια νέα αρχή και να γυρίσουμε σελίδα στη ζωή μας.
Πρόκειται για μία πανίσχυρη Νέα Σελήνη, η οποία μας γεμίζει ελπίδες για το καινούριο που έρχεται.
Μας επιτρέπει να επιχειρήσουμε νέα ξεκινήματα με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα.
Ίσως είναι η καλύτερη αστρολογική στιγμή για να εφαρμόσουμε καινούργιες μεθόδους δράσεις που θα μας φέρουν πιο κοντά στην επιτυχία.

Επειδή πραγματοποιείται στην Παρθένο, η οποία σχετίζεται με την εργασία και την υγεία, τα θέματα που αγγίζει περισσότερο, ανήκουν σε αυτούς τους τομείς.
Έτσι, στα εργασιακά μας, ίσως θελήσουμε να βγούμε από την ζώνη ασφαλείας μας και να πειραματιστούμε με νέες ιδέες, που θα υποστηρίξουν την πρόοδο μας.
Ένας διαφορετικός τρόπος οπτικής των καταστάσεων, θα μπορούσε να μας εμπνεύσει για επιτυχέστερες προσεγγίσεις των διαφόρων θεμάτων τους.
Σχετικά με την υγεία, θα μπορούσαμε να απαλλαγούμε από τις κακές συνήθειες μας, και σε κοσμικό επίπεδο, να μειωθούν οι περιοριστικές αντιλήψεις που μας ταλαιπωρούν.

Στο επίπεδο των προσωπικών σχέσεων μας, η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου, ευνοεί τις νέες γνωριμίες και μάλιστα με άτομα διαφορετικής κουλτούρας, κοσμοθεωρίας ή εθνικότητας.
Υπάρχει και εδώ, η διάθεση πειραματισμού με καινούργιες σχέσεις ή πρόσωπα.

Στις όψεις που δημιουργεί η Σεπτεμβριανή Νέα Σελήνη, υπερτερεί το ακριβές Τρίγωνο της, με τον Ουρανό που βρίσκεται Ανάδρομος στον Ταύρο.
Αυτό ενδεχομένως, να φέρει γρήγορες και θετικές αλλαγές.
Υπό την επιρροή του, θα είμαστε περισσότερο φιλόδοξοι και αποφασιστικοί.
Οι ιδέες μας, θα είναι πρωτότυπες και θα αναζητούμε νέες μεθόδους υλοποιήσεως τους.
Σε κοσμικό επίπεδο, ενδέχεται να επιτευχθεί κάποια επιστημονική πρόοδος σε θέματα σχετικά με την πανδημία, όπως με τα εμβόλια ή με τα φάρμακα.
Επίσης, θα προωθηθούν οι ανθρωπιστικές δράσεις και θα ενδυναμωθεί η προσπάθεια συμπαράστασης σε ανθρώπους που βρίσκονται σε φάση αδυναμίας.


Μία άλλη θετική όψη της Νέας Σελήνης του Σεπτεμβρίου, είναι το Τρίγωνο της, με τον Πλούτωνα που βρίσκεται Ανάδρομος στον Αιγόκερω.
Υπό την επιρροή του, βιώνουμε την αφύπνιση των συναισθημάτων μας, αλλά μας δημιουργείται και μία έντονη επιθυμία για πάσης φύσεως περιπέτειες.

Οι αρνητικές όψεις της Νέας Σελήνης, οι οποίες όμως δεν μπορούν να αλλάξουν δυναμικά, αλλά μάλλον να εξισορροπήσουν το δημιουργούμενο ευοίωνο κλίμα, είναι: η Αντίθεση με τον Ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς (ονειροπόληση, παθητικότητα, υπερευαισθησία, ασυνέπεια, ανειλικρίνεια, νευρικότητα) και η Σύνοδος με τον Άρη στην Παρθένο (ευερεσθησία, ένταση, πάθος, έπαρση, διαφωνίες).

Τέλος, η Αντίθεση της, με τον Αστεροειδή Pallas (Παλλάς), ίσως δημιουργήσει ακραίες καιρικές συνθήκες.
Βιώνουμε μία περίοδο που πλήθος Σταθερών Αστέρων βρίσκεται σε Σύνοδο με πολλούς Πλανήτες (Ερμής/Algorab, Αφροδίτη/Arcturus, Άρης/Alkes, κ.α.) και η Νέα Σελήνη είναι σε Σύνοδο με τον Mizar, ο οποίος θα μπορούσε σε κοσμικό επίπεδο, να ευθύνεται για ενδεχόμενες μαζικές καταστροφές.

Soli Dharma: Chandra, Prajapati, Rahu, Ketu