ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

2021-07-10
10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 - SOLI DHARMA ASTROLOGY CALENDAR

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ


Η Νέα Σελήνη της 10ης Ιουλίου 2021, πραγματοποιείται στην 18⁰ του Καρκίνου (18⁰ 01'), στις 04:16' π.μ. (ώρα Ελλάδος, UTC+02:00).

Η Νέα Σελήνη του Ιουλίου, επηρεάζει άμεσα τον Παρορμητικό Σταυρό (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) και
εντονότερα όσους έχουν γεννηθεί στο Δεύτερο Δεκαήμερο, οι οποίοι θα βρίσκονται σε περίοδο αναδιοργάνωσης και νέων ξεκινημάτων.
Την επίδραση της, θα αισθανθούν επίσης, τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού (Σκορπιοί και Ιχθύς), καθώς και της Γης (Ταύροι και Παρθένοι).
Τέλος, επηρεάζονται όσοι έχουν Ωροσκόπο, Μεσουράνημα ή/και Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στα παραπάνω ζώδια.

Με την Νέα Σελήνη της 10ης Ιουλίου 2021, ανοίγει ένας καινούργιος Σεληνιακός Κύκλος, 28 ημερών.
Τα γεγονότα και οι εξελίξεις που θα συμβούν υπό την επιρροή της Νέας Σελήνης, θα κορυφωθούν έως την επομένη Πανσέληνο της 24ης Ιουλίου 2021 (Πανσέληνος του Κόκκινου Ελαφιού), η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο (01⁰ 26'), στις 05:17' π.μ. (ώρα Ελλάδος, UTC+02:00).
Τα τελικά αποτελέσματα τους, θα εμφανιστούν με την Νέα Σελήνη της 8ης Αυγούστου 2021, που θα πραγματοποιηθεί στον Λέοντα (16⁰ 14'), στις 16:43' μ.μ. (ώρα Ελλάδος, UTC+02:00).

Η Νέα Σελήνη του Ιουλίου, μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι αγαπάμε περισσότερο στην ζωή μας και να το φροντίσουμε.
Υπό την επίδραση της, είναι πολύ σημαντικό να ακούμε τα συναισθήματα μας και να τα εκφράζουμε.
Ενδεχομένως, να αισθανθούμε συναισθηματική ανασφάλεια και να αποζητήσουμε περισσότερη σιγουριά.
Το ευνοϊκότερο διάστημα της επιρροής της, είναι η αύξουσα φάση του νέου Σεληνιακού Κύκλου, από τις 10 έως τις 24 Ιουλίου (με την επόμενη Πανσέληνο).
Αυτή την περίοδο, σωστό θα ήταν να ενισχύσουμε τους τομείς της ζωή μας, που πάσχουν.

Αυτή η Νέα Σελήνη είναι η πρώτη μετά από μια έντονη περίοδο Εκλείψεων, που σημαίνει ότι πρέπει να ενσωματώσουμε τις αλλαγές, οι οποίες συνέβησαν τους τελευταίους μήνες, στην ζωή μας.
Σε αυτή την διαδικασία, φρόνιμο θα ήταν να ακολουθήσουμε την διαίσθηση μας, επειδή το φαινόμενο πραγματοποιείται στον Καρκίνο.
Για τον ίδιο λόγο, η Νέα Σελήνη του Ιουλίου σχετίζεται με ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την πατρίδα και τις ρίζες μας.
Ο Καρκίνος κυβερνάται από την Σελήνη και εκτός από όλα αυτά, αντιπροσωπεύει επίσης την ψυχή μας και τα συναισθήματα της ασφάλειας ή της ανασφάλειας που αισθανόμαστε.
Τα θέματα που η Νέα Σελήνη φέρνει στην επιφάνεια, αφορούν την ανάγκη μας, να ανήκουμε κάπου.
Η φύση του Καρκίνου, μας βοηθά να δημιουργήσουμε σχέσεις, με βάση το συναίσθημα και αυτό θα αποτελεί τον γνώμονα των επιλογών που θα κάνουμε, αυτό το διάστημα.
Ενδεχομένως, να προσφέρει σε κάποιους, ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και σύναψη σχέσεων.
Επιπλέον, ο Καρκίνος είναι ένα ιδιαίτερα προστατευτικό ζώδιο που αγαπά, φροντίζει και προστατεύει ό,τι είναι σημαντικό γι' αυτόν.
Έτσι, ίσως βοηθήσει να βελτιώσουμε κάποιες σχέσεις και να έχουμε μια συναισθηματικότερη προσέγγιση σε όσους μας ενδιαφέρουν.
Ίσως, ήρθε η στιγμή να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε άξιοι της αγάπης και να ανοιχθούμε για να την βιώσουμε, εκτιμώντας όλες τις πτυχές του εαυτού μας.
Ας ξεκινήσουμε με αυτή την Νέα Σελήνη, να φροντίζουμε τον εαυτό μας και όσους αγαπάμε.

Η Νέα Σελήνη του Ιουλίου, σχηματίζει Τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς.
Αυτή η όψη μας προτρέπει να εμπιστευτούμε την διαίσθηση μας και να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στην αφυπνιστική ενέργεια που δεχόμαστε.
Φρόνιμο θα ήταν να παρατηρούμε τις όποιες συμπτώσεις που θα συμβούν, διότι ενδεχομένως να αποτελούν χρήσιμες πληροφορίες για όσα δεν φτάνουν στην επιφάνεια.
Κατά τα άλλα, είναι μια Νέα Σελήνη που όλοι θα εκφράσουν ελεύθερα, αυτό που θέλουν.

Παράλληλα, η Νέα Σελήνη του Ιουλίου, σχηματίζει Αντίθεση με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω.
Υπό την επιρροή της όψης, κατακλυζόμαστε από δυνατά συναισθήματα που μπορεί να είναι ασταθή όταν αναδύονται, προκαλώντας έκρηξη.
Συνετό θα ήταν να τα φιλτράρουμε και εφόσον απαιτείται, να τα καταπνίξουμε.

Ταυτόχρονα με την Νέα Σελήνη του Ιουλίου, επιδρά η Σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη, από την 15⁰ και την 17⁰ του Λέοντα.
Αυτοί σχηματίζουν Αντίθεση με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και Τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο.
Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό Ταυ-τετράγωνο μεταξύ Κρόνου, Ουρανού, Αφροδίτης και Άρη.
Αυτό μεταφράζεται με απρόσμενα γεγονότα και ανατροπές σε αισθηματικά και οικονομικά θέματα.
Ιδιαιτέρως επηρεάζεται ο Σταθερός Σταυρός (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του Δεύτερου Δεκαημέρου.
Σε κοσμικό επίπεδο, η Σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη, μας προϊδεάζει για ένα εκρηκτικό καλοκαίρι με σημαντικές πολίτικες, διεθνείς εξελίξεις. (Την τελευταία φορά που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιο του Καρκίνου, ήταν στις 16 Ιουλίου 2015, φέρνοντας εκλογές, τρομοκρατικά χτυπήματα, σεισμούς, ατυχήματα, κ.α.)

Τέλος, η Νέα Σελήνη του Ιουλίου (αλλά και η Σύνοδος Αφροδίτης / Άρη), είναι σε Σύνοδο με τους σταθερούς αστέρες: Wasat, Castor (με διαφορά 02⁰ 30') και Canopus (με διαφορά 02⁰ 47').
Ο Wasat ίσως τονίσει την απαισιοδοξία μας, ενώ σε κοσμικό επίπεδο, συνδέεται με την βία, την κακομεταχείριση, τα χημικά και τα δηλητήρια.
Ο Castor σχετίζεται με αποκρυφιστικά θέματα, ενώ σε κοινωνικό επίπεδο, αναφέρεται σε σοβαρά ατυχήματα και αποτρόπαιες πράξεις.
Τέλος, ο Canopus προλέγει προβλήματα με τους γονείς, οικονομικές απώλειες και κίνδυνο ατυχημάτων.

Soli Dharma: Chandra, Rahu, Ketu, Buddha Dakini / Lilith