ANAHATA SOLI DHARMA

NEW

Το Anahata Soli Dharma (अनाहत सोली धर्म) ανήκει στην σειρά Chakras Soli Dharma (चक्रों सोली धर्म) που σχετίζονται με τα επτά πρωταρχικά Τσάκρας (चक्रों / Chakras) του Ινδουιστικού Ταντρισμού (हिंदू तांत्रिकवाद / Hindu Τantrism).

160,00 €

Το Anahata (अनाहत, Anāhata) ή Τσάκρα της Καρδιάς (हृदय चक्र / Heart Chakra) είναι το Τέταρτο Τσάκρα (चौथा चक्र), σύμφωνα με την Hindu Yogic (हिंदू योगी), την Shakta (शाक्त:) και την Buddhist Tantric Παράδοση (बौद्ध तांत्रिक).
Το Anahata (अनाहत, Anāhata), μεταφραζόμενο από τα Σανσκριτικά, σημαίνει: "Αυτός που δεν πληγώνεται" ή "Ασταμάτητος" ή "Αήττητος", αλλά και "Αγνός" ή "Καθαρός" ή "Ακηλίδωτος". 

Το Anahata (अनाहत) επίσης σημαίνει: "Ήχος που παράγεται χωρίς να χτυπήσουν δύο αντικείμενα, μεταξύ τους", επειδή πιστεύεται ότι οι σοφοί ακούνε αυτόν τον ήχο.

Το Anahata (अनाहत) συνδέεται με τον αέρα, την αφή και τις ενέργειες των χεριών.

Το Anahata (अनाहत) συμβολίζεται από ένα ανθό λωτού με δώδεκα πέταλα.
Ανάμεσα τους, υπάρχει μία μουντή περιοχή στην τομή δύο τριγώνων, δημιουργώντας μία Shatkona (शेटकोना).
- Η Shatkona (शेटकोना) είναι ένα σύμβολο που χρησιμοποιείται στα Ινδουιστικά Yantra (हिंदू यन्त्र / μυστικιστικά διαγράμματα), συμβολίζοντας την ένωση του αρσενικού με το θηλυκό.
Συγκεκριμένα, προοριζόταν να απεικονίζει τον Purusha (पुरुष / το Υπέρτατο Όν) και την Prakriti (प्रकृति, Prakruti / Μητέρα Φύση), ενώ συχνά εκπροσωπούταν από τον Shiva (शिव / महेशा, Mahesha / शंकरा, Shankara / भोलेनाथ, Bholenath / नीलकंठ, Neelkanth / महादेवा, Mahadeva) και την Shakti (शक्ति / आदि पराशक्ति, Adi Parashakti / पार्वती, Parvati / महादेवी, Mahadevi / काली, Kali / दुर्गा, Durga / देवी, Devi).

Το Anahata (अनाहत) βρίσκεται στο κεντρικό κανάλι της Σπονδυλικής Στήλης, κοντά στην Καρδιά (αντιστοιχεί με το κέντρο του στήθους).
Εκεί βρίσκεται το επιφανειακό σημείο ενεργοποίησης του, το Kshetram ή Kshetra (क्षेत्रं), που κυριολεκτικά σημαίνει "μέρος, τόπος".
Στην Ινδουιστική Μυθολογία, το Kshetram (क्षेत्रं) αναφέρεται ως η ιερή τοποθεσία, όπου υπάρχει ένας ναός (ή μια συλλογή ναών) και οι Θεότητες του.
Στα Upanishads (उपनिषद् / Σανσκριτικά Ιερά Κείμενα της Late Vedic Περιόδου, 1000 - 600 π.Χ.), αυτό περιγράφεται ως μια μικρή φλόγα μέσα στην καρδιά.

 ANAHATA
(मणिपूर / "UNSTRUCK")

Αριθμός Πετάλων: 12 (बारह, Baarah)
Χρώμα: Πράσινο (हरा, Hara)
Στοιχείο: Αέρας (वायु, Vaayu)
Yogini (योगिनी): Kakini (काकनी / ལཀིནི་ / 卡基尼)
- Στον Εσωτεριστικό Βουδισμό (गूढ़ बौद्ध धर्म), το Anahata (अनाहत) ονομάζεται Dharma (धर्म) και αντιστοιχεί στο δεύτερο στάδιο των Τεσσάρων Ευγενών Αληθειών ή Τεσσάρων Αληθειών των Ευγενών (चत्वारि आर्यसत्यानि, Catvāri Āryasatyāni / འཕགས་པའི་བདེན་པ་བཞི་ / 四聖諦 / 四諦 / 사성제), που είναι μία από τις θεμελιωδέστερες Βουδιστικές διδασκαλίες.
Οι Τέσσερεις Αλήθειες σχετίζονται με τη φύση, την προέλευση, την απελευθέρωση και την ατραπό που οδηγεί στην απαλλαγή από την οδύνη.
Ταξινομούνται ανάμεσα στις Αλήθειες που κατανόησε ο Gautama Buddha (सिद्धार्थ गौतम / 5ος - 4ος Αιώνας π.Χ.) κατά την διάρκεια της εμπειρίας της Επιφώτισης του.

Bija Mantra (बीज मंत्र):
यं YAM

Το Anahata (अनाहत) είναι η κατοικία του Ishana Rudra Shiva (ईशान रुद्र शिव).

Επίσης, η Θεότητα της περιοχής του Anahata (अनाहत), είναι ο Vayu (वायु / अनिल, Anil / पवन, Pavan / व्यान, Vyān / वीजेडए, Vāta / तनून, Tanun), που είναι σκουρόχρωμος (σαν καπνισμένος) και έχει τέσσερα χέρια.
Κρατά μία kusha (कुशा / βουκέντρα, τύπος μακριού κονταριού με μυτερό άκρο) και καβαλά μία αντιλόπη (το ζώο του Anahata).

Τέλος, το Anahata (अनाहत) θεωρείται ως η έδρα του Jivatman (जीवतमान / जीव, Jiva) και της Parashakti (पराशक्ति / पैरा, Parā).
- Στον Ινδουισμό, το Jivatman (जीवतमान) είναι οποιαδήποτε ζωντανό όν ή οντότητα, που διαπνέεται από μια δύναμη ζωής.
- Η Parashakti (पराशक्ति) είναι μία από τις τρεις βασικές Θεές, στον Σιβαϊσμό του Κασμίρ (कश्मीर शैव धर्म, Kashmir Shaivism/ त्रिक शैव, Trika Shaivism), μαζί με την Aparā (अपरा) και την Parparā (परपरा).


Η παρασκευή της βασικής formula του Anahata Soli Dharma (अनाहत सोली धर्म), είχε ξεκινήσει στις 04 Φεβρουαρίου 2019 του Γρηγοριανού Ημερολογίου (Θιβετιανό Ημερολόγιο: 05 Φεβρουαρίου 2146) στις 22:55' μ.μ. (ώρα Ελλάδος, UTC+02:00), με την Νέα Σελήνη (གསར་པ ཟླ་བ།, नया चाँद) στην 15° 45' μοίρα του Υδροχόου (घड़ा,कलश, Kumbha).
Αυτή η Νέα Σελήνη (གསར་པ ཟླ་བ།, नया चाँद) σηματοδοτούσε την Losar (བོད་ཀྱི་ལོ་གསར།, लोसर, 历年), την Θιβετιανή Πρωτοχρονιά με την οποία ξεκινούσε η Χρονιά του Θυληκού Χοίρου της Γής (མོ སའི་གོ་ལ། ཕག་པ།, महिला पृथ्वी सुअर / सूअर, 母地豬/ 野豬).

Η βασική formula του Anahata Soli Dharma (अनाहत सोली धर्म), ολοκληρώθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2021 του Γρηγοριανού Ημερολογίου (Θιβετιανό Ημερολόγιο: 14 Φεβρουαρίου 2148) στις 21:04' μ.μ. (ώρα Ελλάδος, UTC+02:00), με την Νέα Σελήνη (གསར་པ ཟླ་བ།, नया चाँद) στην 23° 16' του Υδροχόου (घड़ा, कलश, Kumbha).
Αυτή η Νέα Σελήνη (གསར་པ ཟླ་བ།, नया चाँद) σηματοδοτούσε την Losar (བོད་ཀྱི་ལོ་གསར།, लोसर, 历年), την Θιβετιανή Πρωτοχρονιά με την οποία ξεκινούσε η Χρονιά του Θηλυκού Βουβαλιού της Γης (མོ སའི་གོ་ལ གླང, 母土牛).

- Τα τελικά συστατικά της formula των Chakras Soli Dharma (चक्रों सोली धर्म), προστίθενται σε συγκεκριμένες φάσεις της Σελήνης (चन्द्र, Chandra) πριν από την παράδοση τους.
- Τα Chakras Soli Dharma (चक्रों सोली धर्म) πρέπει να ανανεώνονται κάθε χρόνο.

Η formula του Anahata Soli Dharma (अनाहत सोली धर्म), ολοκληρώνεται με το Τεταρτημόριο Σελήνης (མོཨོན་, मून क्वार्टर) που προηγείται της παραδόσεως του. 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Η formula του Anahata Soli Dharma (अनाहत सोली धर्म), περιέχει αγνά, φυσικά αιθέρια έλαια, που έχουν παραχθεί με έκθλιψη, με απόσταξη με ατμό, με την χρήση διαλύτη ή με την χρήση διοξειδίου του άνθρακα.
- Τα αιθέρια έλαια είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένες, αρωματικές και λιπαρές ουσίες, που ενυπάρχουν σε ποικίλα μέρη των φυτών, των βοτάνων, των καρπών και των δένδρων.

Τα αιθέρια έλαια των Soli Dharma (सोली धर्म) αποτελούσαν τα υλικά μυστικών, αρχαίων σαμανικών τεχνικών και η ανάμειξη τους, κάτω από συγκεκριμένες αστρολογικές συνθήκες, εκλύει έντονη συμπαντική ενέργεια.

Η formula του Anahata Soli Dharma (अनाहत सोली धर्म), περιέχει διάφορες ποικιλίες αιθέριων ελαίων:
- Κορυφή - Κεφαλή / Κυρίαρχες Νότες: Saffron (केसर, Kesar), Jasmine (चमेली, Chamelee), Amberwood (अंबरवुड, Ambaravud), Ambergris (एम्बरग्रीस, Embaragrees), Fir Resin (फेर राल, Pher Raal), Cedar (देवदार, Devadaar)  
- Μέση - Καρδιά / Κυρίαρχες Νότες: Pepper (मिर्च, Mirch), Paprika (लाल शिमला मिर्च, Laal Shimala Mirch), Oak (बलूत, Baloot)   
- Βάση / Κυρίαρχες Νότες: Caraway (जीरा, Jeera), Patchouli (सुगंधरा, Sugandhara) 

Το έλαιο του Anahata Soli Dharma (अनाहत सोली धर्म), προέρχεται από την πρόσμιξη διαφόρων ελαίων, όπου κυριαρχεί το φυσικό Αμυγδαλέλαιο (बादाम तेल, Badam Tel).


ΧΡΗΣΕΙΣ:
Η χρήση του ενεργειακού λαδιού, Anahata Soli Dharma (अनाहत सोली धर्म) είναι εξωτερική.

- Το ενεργειακό λάδι, Anahata Soli Dharma (अनाहत सोली धर्म) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άρωμα, ως λάδι σώματος και ως λάδι για μασάζ.
Health Note: Μερικά από τα συστατικά των ενεργειακών λαδιών, Soli Dharma (सोली धर्म) είναι ιδιαιτέρως ισχυρά και θα μπορούσαν να προκαλέσουν κάποιον ερεθισμό σε ευαίσθητα δέρματα.
Συνιστούμε την δοκιμαστική επάλειψη μερικών σταγόνων σε μικρή περιοχή του δέρματος σας, πριν την αρχική χρήση.
Σε περίπτωση ερεθισμού ή άλλων συμπτωμάτων (δύσπνοια, δυσφορία, κτλ.) μην συνεχίσετε την χρήση του.

- Για την μέγιστη απόδοση των ευεργετικών ιδιοτήτων του ενεργειακού λαδιού, Anahata Soli Dharma (अनाहत सोली धर्म), συνίσταται η καθημερινή επάλειψη του, στο Anahata (अनाहत, Anāhata), το Τσάκρα της Καρδιάς (हृदय चक्र / Heart Chakra)
Συνιστούμε την ταυτόχρονη εκφορά του Bija Mantra (बीज मंत्र) του Anahata (अनाहत, Anāhata): Yam (यं)
Health Note: Χρησιμοποιήστε το με σύνεση. (Μερικές σταγόνες αρκούν, ώστε να έχετε το επιθυμητό ενεργειακό αποτέλεσμα)

- Επίσης, το ενεργειακό λάδι, Anahata Soli Dharma (अनाहत सोली धर्म) μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μικρή ποσότητα, για την επάλειψη των ξύλινων επιφανειών των επίπλων ενός χώρου, ώστε να διαχυθεί η ευεργετική ενέργεια και το ιδιαίτερο άρωμα του, στην ατμόσφαιρα.
Διατηρήστε το, μέσα στο κουτί του, σε σκιερό και δροσερό μέρος.
Health
Note: Κρατήστε το, μακριά από παιδιά και ζώα.