BODHI TREE SOLI DHARMA

Το ενεργειακό λάδι, Bodhi Tree Soli Dharma (बोधि वृक्ष सोली धर्म) σχετίζεται με τις ευεργετικές ιδιότητες του Δένδρου της Ζωής (बोधि वृक्ष, Bodhi Tree or Bo Tree)

160,00 €

Το Δένδρο της Ζωής (बोधि वृक्ष, Bodhi Tree ή Bo Tree / "Peepal Tree", "Araḷi Mara", "Arasa Maram") ήταν σύμφωνα με την Βουδιστική Παράδοση, ένας μεγάλος, αρχαίος και ιερός Φίκος (नंदी / Banyan Tree, Ficus Religiosa), ο οποίος βρισκόταν στο Bodh Gaya (बोधगया, Bōdh Gayā), του Bihar (बिहार) στην Ινδία, που στην σκιά του, κάθισε ο Siddhartha Gautama (सिद्धार्थ गौतम / π. 563/480 - π. 483/400 π.Χ.), ο Πνευματικός Διδάσκαλος που παρέμεινε γνωστός ως Buddha (बुद्ध, बुद्ध ने), όταν δέχθηκε την "Enlightenment" (बोधि, Bodhi / Επιφώτιση ή Διαφώτιση).

Για τους μοναχούς του κλειστού μοναστηριού της Dorkhar (दोरखर / Ancient Dukezong / Chinese: 独克宗), που ευλογούν τα ενεργειακά λάδια, Soli Dharma (सोली धर्म), το Δένδρο της Ζωής (बोधि वृक्ष, Bodhi Tree ή Bo Tree) συμβολίζει ένα καινούργιο ξεκίνημα στην ζωή, την καθαρή ενέργεια και την φωτεινότητα του μέλλοντος.
Είναι επίσης, το σύμβολο της Αθανασίας.
- Ένα δένδρο γεράζει, αλλά έχει πάντα σπόρους που περιέχουν την βαθύτερη ουσία του.
Με αυτόν τον τρόπο, πιστεύουν ότι το δένδρο καθίσταται αθάνατο.

Ακόμη, οι μοναχοί της Dorkhar (दोरखर / Ancient Dukezong / Chinese: 独克宗) θεωρούν ότι το Bodhi Tree Soli Dharma (बोधि वृक्ष सोली धर्म) ανασύρει σταδιακά μνήμες από το υποσυνείδητο μας και ενδυναμώνει τις ιδιότητες μας, που θα μας επιτρέψουν να αναδειχθούμε σε σύμβολο ανάπτυξης και δύναμης.

Τέλος, υποστηρίζοντας την αντιπαραβολή του Δένδρου της Ζωής (बोधि वृक्ष, Bodhi Tree ή Bo Tree) - (που έχει ρίζες και σπόρους) με την συμπαντική ανθρώπινη ύπαρξη, επαλείφουν με Bodhi Tree Soli Dharma (बोधि वृक्ष सोली धर्म) τα πέλματα των ποδιών και τον αυχένα τους.


- Η παρασκευή της formula του Bodhi Tree Soli Dharma (बोधि वृक्ष सोली धर्म), είχε ξεκινήσει υπό την επιρροή της αστρολογικής συγκυρίας της 23ης Ιουλίου 2017, στις 12:45 μμ. οπότε είχαμε Νέα Σελήνη (अमावस्या, Amāvásyā) στον Λέοντα (सिंह, Siṃha). / Ο Ήλιος (शुक्र, Surya) είναι ο Κυβερνήτης του Λέοντα (सिंह, Siṃha).

- Η formula του Bodhi Tree Soli Dharma (बोधि वृक्ष सोली धर्म), ολοκληρώθηκε την 11η Αυγούστου 2018, στις 12:57 μμ. που είχαμε Νέα Σελήνη (अमावस्या, Amāvásyā) στον Λέοντα (सिंह, Siṃha) και ταυτόχρονη Μερική Ηλιακή Έκλειψη (सूर्यग्रहण, Suryagrahan).
Η Νέα Σελήνη (अमावस्या, Amāvásyā), η Πανσέληνος (पूर्णिमा, Purnima) και η 8η ημέρα κάθε μήνα του Θιβετιανού Ημερολογίου, θεωρούνται ιερές για τους Θιβετιανούς και κατάλληλες για μυστικιστικούς διαλογισμούς, ενώ κατά την Jung Tsee (जुंग तसी, Tibetan Elemental Astrology) απελευθερώνουν έντονη συμπαντική ενέργεια που επιδρά στις ζωές των ανθρώπων.
Επίσης, οι 6 ιερές ημέρες του κάθε μήνα για τους Θιβετιανούς, είναι: η 8η, η 14η, η 15η, η 23η, η 29η του Θιβετιανού Ημερολογίου και η Νέα Σελήνη (अमावस्या, Amāvásyā).
Τέλος, οι Ηλιακές και οι Σεληνιακές Εκλείψεις (सूर्यग्रहण, Suryagrahan / चंद्रगहण, Chandragahan) θεωρούνται ευοίωνες αστρολογικές στιγμές που συντελούν στον καθαρμό της αιθερικής ενέργειας των ανθρώπων από αρνητικά στοιχεία. 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Η formula του Bodhi Tree Soli Dharma (बोधि वृक्ष सोली धर्म), περιέχει αγνά, φυσικά αιθέρια έλαια, που έχουν παραχθεί με έκθλιψη, με απόσταξη με ατμό, με την χρήση διαλύτη ή με την χρήση διοξειδίου του άνθρακα.
- Τα αιθέρια έλαια είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένες, αρωματικές και λιπαρές ουσίες, που ενυπάρχουν σε ποικίλα μέρη των φυτών, των βοτάνων, των καρπών και των δένδρων.

Τα αιθέρια έλαια των Soli Dharma (सोली धर्म) αποτελούσαν τα υλικά μυστικών, αρχαίων σαμανικών τεχνικών και η ανάμειξη τους, κάτω από συγκεκριμένες αστρολογικές συνθήκες, εκλύει έντονη συμπαντική ενέργεια.

Η formula του Bodhi Tree Soli Dharma (बोधि वृक्ष सोली धर्म), περιέχει διάφορες ποικιλίες αιθέριων ελαίων: 
- Κορυφή - Κεφαλή / Κυρίαρχες νότες: Cannabis (कैनबिस, Kainabis), Green Grass (हरी घास, Haree Ghaas), Resin (राल, Raal), Coffee ( कॉफ़ी, Kofee), Tabac (तंबाकू, Tambaakoo), Incense (धूप, Dhoop) 
- Μέση - Καρδιά / Κυρίαρχη νότα: Woodbine (वुडबीन, Madhuchun / लोनिसेरा जाइलोस्टेअम, Lonicera Xylosteum) 
- Βάση / Κυρίαρχες νότες: Wood (लकड़ी, Lakadee), Oud Wood ( ऊद की लकड़ी, Ood Kee Lakadee / Aquilaria Malaccensis)  

Το έλαιο του Bodhi Tree Soli Dharma (बोधि वृक्ष सोली धर्म), προέρχεται από την πρόσμιξη διαφόρων ελαίων, όπου κυριαρχεί το φυσικό Αμυγδαλέλαιο (बादाम तेल, Badam Tel)


ΧΡΗΣΕΙΣ:
Η χρήση του ενεργειακού λαδιού, Bodhi Tree Soli Dharma (बोधि वृक्ष सोली धर्म) είναι εξωτερική.

- Το ενεργειακό λάδι, Bodhi Tree Soli Dharma (बोधि वृक्ष सोली धर्म) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άρωμα, ως λάδι σώματος και ως λάδι για μασάζ.
Health Note: Μερικά από τα συστατικά των ενεργειακών λαδιών, Soli Dharma (सोली धर्म) είναι ιδιαιτέρως ισχυρά και θα μπορούσαν να προκαλέσουν κάποιον ερεθισμό σε ευαίσθητα δέρματα. 
Συνιστούμε την δοκιμαστική επάλειψη μερικών σταγόνων σε μικρή περιοχή του δέρματος σας, πριν την αρχική χρήση. Σε περίπτωση ερεθισμού ή άλλων συμπτωμάτων (δύσπνοια, δυσφορία, κτλ) μην συνεχίσετε την χρήση του.

- Για την μέγιστη απόδοση των ευεργετικών ιδιοτήτων του ενεργειακού λαδιού, Bodhi Tree Soli Dharma (बोधि वृक्ष सोली धर्म), συνίσταται η καθημερινή επάλειψη του, στο Μανιπούρα (Maṇipūra, मणिपूर), το Τσάκρα του Ηλιακού Πλέγματος (सौर जाल चक्र).
Health Note: Χρησιμοποιήστε το με σύνεση. (Μερικές σταγόνες αρκούν, ώστε να έχετε το επιθυμητό ενεργειακό αποτέλεσμα)

- Επίσης, το ενεργειακό λάδι, Bodhi Tree Soli Dharma (बोधि वृक्ष सोली धर्म) μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μικρή ποσότητα, για την επάλειψη των ξύλινων επιφανειών των επίπλων ενός χώρου, ώστε να διαχυθεί η ευεργετική ενέργεια και το ιδιαίτερο άρωμα του, στην ατμόσφαιρα.
Διατηρήστε το, μέσα στο κουτί του, σε σκιερό και δροσερό μέρος.
Health Note: Κρατήστε το, μακρυά από παιδιά και ζώα.

मणिपूर
Το Manipura (मणिपूर, Maṇipūra) είναι το Τρίτο Τσάκρα (तीसरा चक्र), σύμφωνα με την Βεδική (वैदिक, Vedic) Παράδοση.
Βρίσκεται πάνω από τον ομφαλό ή ελαφρώς κάτω από το Ηλιακό Πλέγμα (Κοιλιακό Πλέγμα / Solar Plexus ή Celiac Plexus ή Coeliac Plexus / βρίσκεται στην κοιλιά, κοντά στην περιοχή όπου η κοιλιακή, η άνω μεσεντέρια και οι νεφρικές αρτηρίες διακλαδώνονται από την κοιλιακή αορτή).
Το Manipura (मणिपूर, Maṇipūra), μεταφραζόμενο από τα Σανσκριτικά, σημαίνει: "εξαιρετικό πετράδι" ή "στιλπνό πετράδι" (διαφορετικά ή λανθασμένα, μεταφράζεται ως "πόλη των πετραδιών").
Το Manipura (मणिपूर, Maṇipūra) συχνά συνδέεται με τα χρώματα: κίτρινο και μπλε στην κλασσική Tantra (तंत्र) και με το κόκκινο στην Nath παράδοση (नाथ / नाथा, Natha / μία Σαϊβιστική υποπαράδοση στον Ινδουισμό) - (शैववाद, Shaivism / Σαϊβισμός / μία από τις μεγαλύτερες παραδόσεις του Ινδουισμού που λατρεύει τον शिव, Shiva ως το Ανώτατο Ον).
Το Manipura (मणिपूर, Maṇipūra) σχετίζεται με την Φωτιά (अग्नि) και την Δύναμη της Μεταμορφώσεως.
Λέγεται ότι το Manipura (मणिपूर, Maṇipūra) είναι η κατοικία του Agni (अग्नि / "Φωτιά" / που συμπίπτει να είναι η οντότητα - στοιχείο, η οποία είναι υπεύθυνη για όλες τις πεπτικές και μεταβολικές λειτουργίες των ανθρώπων, σύμφωνα με την आयुर्वेद, Ayurveda) και του ζωτικής σημασίας ανέμου, Samana Vayu (प्राण, Prana / "δύναμη ζωής" ή "ζωτική αρχή").
- Ο Samana Vayu (प्राण, Prana) διεισδύει στην πραγματικότητα όλων των επιπέδων, συμπεριλαμβανομένων των αψύχων. Στην Ινδουιστική Γραμματεία, ο Prana (प्राण) μερικές φορές περιγράφεται ότι προέρχεται από τον Ήλιο και ότι συνδέει τα στοιχεία της Φύσης.
Οι ενέργειες του Prana Vayu (प्राण वायु) και του Apana Vayu (अपाना वायु) - (δηλαδή, της προς τα μέσα και της προς τα έξω ρέουσας ενέργειας), συναντιόνται στο σημείο σε ένα εξισορροπημένο σύστημα.
Το Manipura (मणिपूर, Maṇipūra) είναι ο οίκος του Κοιλιακού Πλέγματος, που εννευρώνει το μεγαλύτερο μέρος του πεπτικού συστήματος.
Στην Ιατρική που βασίζεται στα Τσάκρα (चक्र), οι πρακτικοί δουλεύουν την περιοχή για να επιτύχουν υγιέστερη πέψη, σωστότερους αποκλεισμούς, καλύτερη λειτουργία του παγκρέατος, του συκωτιού και των επινεφριδίων.
Αδύνατη Agni (अग्नि / "Φωτιά") στο Κοιλιακό Πλέγμα, οδηγεί σε ατελείς πέψεις, σκέψεις και συναισθήματα, ενώ είναι και η πηγή της Ama (विषाक्तता, Τοξικότητας).