BṚHASPATI SOLI DHARMA

Το ενεργειακό λάδι, Bṛhaspati Soli Dharma (बृहस्पति सोली धर्म) σχετίζεται με τις ευεργετικές ιδιότητες του Δία (बृहस्पति, Bṛhaspati)

160,00 €

Ο Δίας (बृहस्पति, Bṛhaspati) είναι ο πλανήτης της επέκτασης, της καλής τύχης και της υλικής αφθονίας.

Ο Bṛhaspati (बृहस्पति) ανήκει στους Navagrahas (नवग्रह, 9 Αστρικά Σώματα ή 9 Realms ή 9 Πλανήτες στην Ινδική και Vedic Αστρολογία / 9 Μυθικές Θεότητες του Ινδουισμού) και θεωρείται ότι είναι ο πλέον ευοίωνος και καλοπροαίρετος. 

- Η παρασκευή της formula του Bṛhaspati Soli Dharma (बृहस्पति सोली धर्म), είχε ξεκινήσει στις 26 Αυγούστου του 2015, στις 22:02 μμ, που κατά την Jung Tsee (जुंग तसी, Tibetan Elemental Astrology) ήταν η δυναμικότερη ενεργειακά στιγμή της ημέρας, αφού ολοκληρωνόταν η μεγαλειώδης Σύνοδος του Ήλιου (सूर्य, Surya) με τον Δία (बृहस्पति, Bṛhaspati).
Η καθαρή, φωτεινή ενέργεια του Ηλίου (सूर्य, Surya) συνέπραττε με την ευεργετική ενέργεια του Δία (बृहस्पति, Bṛhaspati) στην προσπάθεια μας, να έρθουμε σε επαφή με το Εσώτερο Κέντρο μας, να αναγνωρίσουμε την Εσωτερική Ταυτότητα μας και να επιτύχουμε την αρμονία σε κάθε επίπεδο της τρισυπόστατης ύπαρξης μας. 


- Η formula του Bṛhaspati Soli Dharma (बृहस्पति सोली धर्म), ολοκληρώθηκε υπό την επιρροή της αστρολογικής συγκυρίας της 9ης Ιουνίου του 2017, η οποία κατά την Jung Tsee (जुंग तसी, Tibetan Elemental Astrology) απελευθέρωνε έντονη ενέργεια που επιδρούσε στην ευημερία, την τύχη, την ζωντάνια, την υγεία, την προσωπική ενδυνάμωση και την La (ला, που είναι η ενέργεια, η οποία συνδέει την συνείδηση με το σώμα).
Στην Δυτική Αστρολογία, η 9/6/2017 ήταν η ημέρα, που ο πλανήτης Δίας (बृहस्पति, Bṛhaspati) ξεκινούσε την ορθόδρομη φορά του, στο ζώδιο του Ζυγού (तुला, Tulā), το οποίο έχει σαν κυβερνήτη-πλανήτη, την Αφροδίτη (शुक्र, Shukra).
Ο Ζυγός (तुला, Tulā) είναι ένα ζώδιο (राशि,Rāśi) που συμβολίζει την αρμονία, την συντροφικότητα, την αγάπη, τον έρωτα, την ειρήνη, την ευγένεια, την επικοινωνία και την αποδοχή της ευθύνης μας, απέναντι στην γνώση.
Έτσι, την Παρασκευή 9/6/2017 (Παρασκευή είναι η μέρα της Αφροδίτης / शुक्रवार, Shukravara), ο Δίας (बृहस्पति, Bṛhaspati) αναλάμβανε ξανά το έργο της ανασύστασης, της ανανέωσης και της εξισορρόπησης μας, σε ότι αφορά την αρμονία Σώματος και Ψυχής.

Η ενέργεια της ημέρας βοηθούσε σε μια πιο ολοκληρωμένη και αρμονική ζωή.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Η formula του Bṛhaspati Soli Dharma (बृहस्पति सोली धर्म), περιέχει αγνά, φυσικά αιθέρια έλαια, που έχουν παραχθεί με έκθλιψη, με απόσταξη με ατμό, με την χρήση διαλύτη ή με την χρήση διοξειδίου του άνθρακα.
- Τα αιθέρια έλαια είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένες, αρωματικές και λιπαρές ουσίες, που ενυπάρχουν σε ποικίλα μέρη των φυτών, των βοτάνων, των καρπών και των δένδρων.

Τα αιθέρια έλαια των Soli Dharma (सोली धर्म) αποτελούσαν τα υλικά μυστικών, αρχαίων σαμανικών τεχνικών και η ανάμειξη τους, κάτω από συγκεκριμένες αστρολογικές συνθήκες, εκλύει έντονη συμπαντική ενέργεια.

Η formula του Bṛhaspati Soli Dharma (बृहस्पति सोली धर्म), περιέχει διάφορες ποικιλίες αιθέριων ελαίων:
- Κορυφή - Κεφαλή / Κυρίαρχη νότα: Indian Musk (भारतीय कस्तूरी, Bharatiya Kasturi / Moschus Cupreus)
- Μέση - Καρδιά / Κυρίαρχη νότα: Sandalwood (चंदन, Chandan / Santalum Album)
- Βάση / Κυρίαρχη νότα: Egyptian Amber (कहरुवा, Misri Ember)

Το έλαιο του Bṛhaspati Soli Dharma (बृहस्पति सोली धर्म), προέρχεται από την πρόσμιξη διαφόρων ελαίων, όπου κυριαρχεί το φυσικό Αμυγδαλέλαιο (बादाम तेल, Badam Tel).


ΧΡΗΣΕΙΣ:

Η χρήση του ενεργειακού λαδιού, Bṛhaspati Soli Dharma (बृहस्पति सोली धर्म) είναι εξωτερική.

- Το ενεργειακό λάδι, Bṛhaspati Soli Dharma (बृहस्पति सोली धर्म) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άρωμα, ως λάδι σώματος και ως λάδι για μασάζ.
Health Note: Μερικά από τα συστατικά των ενεργειακών λαδιών, Soli Dharma (सोली धर्म) είναι ιδιαιτέρως ισχυρά και θα μπορούσαν να προκαλέσουν κάποιον ερεθισμό σε ευαίσθητα δέρματα.
Συνιστούμε την δοκιμαστική επάλειψη μερικών σταγόνων σε μικρή περιοχή του δέρματος σας, πριν την αρχική χρήση. Σε περίπτωση ερεθισμού ή άλλων συμπτωμάτων (δύσπνοια, δυσφορία, κτλ.) μην συνεχίσετε την χρήση του.

- Για την μέγιστη απόδοση των ευεργετικών ιδιοτήτων του ενεργειακού λαδιού, Bṛhaspati Soli Dharma (बृहस्पति सोली धर्म), συνίσταται η καθημερινή επάλειψη του, στο Βισούντα (विशुद्ध, Viśuddha), το Τσάκρα του Λαιμού (गला चक्र).
Health Note: Χρησιμοποιήστε το με σύνεση. (Μερικές σταγόνες αρκούν, ώστε να έχετε το επιθυμητό ενεργειακό αποτέλεσμα)

- Επίσης, το ενεργειακό λάδι, Bṛhaspati Soli Dharma (बृहस्पति सोली धर्म) μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μικρή ποσότητα, για την επάλειψη των ξύλινων επιφανειών των επίπλων ενός χώρου, ώστε να διαχυθεί η ευεργετική ενέργεια και το ιδιαίτερο άρωμα του, στην ατμόσφαιρα.
Διατηρήστε το, μέσα στο κουτί του, σε σκιερό και δροσερό μέρος.
Health Note: Κρατήστε το, μακριά από παιδιά και ζώα.

विशुद्ध
Το Βισούντα (विशुद्ध, Viśuddha) ή Τσάκρα του Λαιμού (गला चक्र / विशुद्ध, Viśuddha / कांत पद्मा, Kanth Padma / शोश दला, Shodash Dala) είναι το Πέμπτο Τσάκρα (पाँचवाँ चक्र).
Είναι τοποθετημένο στην περιοχή του λαιμού (στο κέντρο, στο ύψος του Λάρυγγα / Ενδοκρινής: Θυρεοειδής Αδένας) και αποτελεί τον δίαυλο της ενέργειας από τα χαμηλότερα μέρη του σώματος στο κεφάλι.
Η Θεότητα που κατοικεί σε αυτό το Τσάκρα (चक्र) είναι ο Panchavaktra Shiva (पंचवत्त्र शिव).