BUDDHA DAKINI / LILITH SOLI DHARMA

Το ενεργειακό λάδι, Buddha Dâkini / Lilith Soli Dharma (बुद्ध डाकिनी सोली धर्म / लिलिथ सोली धर्म) σχετίζεται με τις επιδράσεις της Λίλιθ / Μαύρης Σελήνης (लिलिथ / बुद्ध डाकिनी, Buddha Dâkini / Sangve Khado/ Black Moon) - του σκοτεινού "ευαίσθητου" σημείου της τροχιάς της Σελήνης

160,00 €

Η Λίλιθ (लिलिथ) υπόκειται τριών αστρολογικών ερμηνειών:
- Η πρώτη αναφέρεται στην Μαύρη Σελήνη των Εσωτεριστών, όπου θεωρείται ως ένα ενεργειακό Vortex (Δίνη) στο σύστημα Ήλιου / Σελήνης / Γης.
- Η δεύτερη αφορά τον αστεροειδή Λίλιθ (#1181), ο οποίος βρίσκεται σε τροχιά ανάμεσα στον Άρη και τον Δία.
Αυτός θεωρείται ότι μας επηρεάζει σε θέματα: καταπιεσμένου θυμού, μνησικακίας, σεξουαλικής χειραγώγησης και αυτό-εξορισμού.
- Η τρίτη που είναι και η σημαντικότερη, διαφέρει μεταξύ αστρονόμων και αστρολόγων.
Αυτή χαρακτηρίζει την Λίλιθ (लिलिथ) ως ένα "ευαίσθητο" σημείο της τροχιάς της Σελήνης, που είναι ελλειπτική και εμφανίζει δύο εστίες.
Κατά τους αστρονόμους, η μία εστία είναι η Γη, ενώ η δευτέρα είναι ένα "κενό" σημείο στην τροχιά Γης / Σελήνης , που ονομάζεται Μαύρη Σελήνη.
Αντίθετα, κατά τους αστρολόγους, το συγκεκριμένο σημείο είναι το Απόγειο της Σελήνης, δηλαδή το σημείο όπου η απόσταση της Σελήνης από την Γη, είναι η μεγίστη δυνατή.

Η Λίλιθ (लिलिथ) διατρέχει (गोचरा, Gochara / transit) τον Ζωδιακό Κύκλο (नारायण राशि, Nirayana Rāśi / Zodiac), όπως τα Ουράνια Σώματα και σχηματίζει Όψεις (योग, Yoga / Aspects) με τους Πλανήτες (ग्रह, Grahas) στον Γενέθλιο Χάρτη μας (जटाका, Jātaka / Natal Chart), επηρεάζοντας σημαντικά τον ψυχισμό μας.
Η Λίλιθ (लिलिथ) μένει (गोचरा, Gochara / transit) σε κάθε Ζώδιο (राशि, Rāśi) περίπου εννιά μήνες και διαγράφει ολόκληρο τον Ζωδιακό Κύκλο (नारायण राशि, Nirayana Rāśi / Zodiac) σε ένα διάστημα 8 χρόνων και 10 μηνών.

Η Λίλιθ (लिलिथ) εκπροσωπεί τα πιο βαθιά θαμμένα κομμάτια της ψυχής μας. Το ασυνείδητο μας. Αδυναμίες, φόβους, τραύματα και ανομολόγητα μυστικά. Τον ερωτισμό μας και την έκφραση του.
Σαν παράγοντας στο γενέθλιο ωροσκόπιο μας (जटाका, Jātaka / Natal Chart), "σημαδεύει" τον τρόπο που βιώνουμε τα συναισθήματα, την σεξουαλικότητα και τις διεκδικήσεις μας, στην ζωή.

Επίσης, η Λίλιθ (लिलिथ) σχετίζεται με το Κάρμα (कर्म).
- "Karma" (कर्म) σημαίνει "δράση, εργασία ή πράξη".
Επίσης, αναφέρεται στην πνευματική αρχή του Αιτίου και του Αποτελέσματος, όπου οι προθέσεις και οι πράξεις ενός ατόμου (Αιτία) έχουν συνέπειες στο μέλλον του (Αποτέλεσμα).
Οι αγαθές προθέσεις και οι καλές ενέργειες συμβάλλουν στο καλό Karma (कर्म) και σε ευτυχέστερες Μετενσαρκώσεις (पुनर्जन्म, Punarjanma / Rebirths), ενώ οι δόλιες προθέσεις και οι κακές πράξεις συντελούν στο κακό Karma (कर्म) και σε ατυχείς Μετενσαρκώσεις (पुनर्जन्म, Punarjanma / Rebirths).

Οι Θιβετιανοί μοναχοί πιστεύουν ότι η Λίλιθ (लिलिथ) είναι ένα σημαντικό σκοτεινό σημείο που εμπλέκεται στην δημιουργία των Gyu-Kar (गयउ कर, των 27 αστρολογικών σχηματισμών της Tibetan Kar Tsee Astrology / कर तसी), σχηματίζοντας άξονα ακριβούς Αντιθέσεως με τον Πρίαπο (प्रियापस / το Περίγειο της Σελήνης ή το κοντινότερο σημείο της, από την Γη).

Η παρασκευή της formula του ενεργειακού λαδιού, Buddha Dâkini Soli Dharma / Lilith Soli Dharma (बुद्ध डाकिनी सोली धर्म / लिलिथ सोली धर्म) ξεκίνησε την 11η Μαΐου 2017 στις 12:33:00, που ολοκληρωνόταν η "Πανσέληνος του Λουλουδιού" (फूल की पूर्णिमा, Phool Kee Poornima) στην 20η μοίρα του Σκορπιού (वृश्चिक, Vṛścika) σε αρμονικό Εξάγωνο (षट्कोण, Shatkon) με τον Πλούτωνα (यम, Yam) από τον Αιγόκερω (मकर, Makar)

Ο κύκλος των τελικών διεργασιών για την παρασκευή του ενεργειακού λαδιού, Buddha Dâkini Soli Dharma / Lilith Soli Dharma (बुद्ध डाकिनी सोली धर्म / लिलिथ सोली धर्म), σηματοδοτήθηκε από την Είσοδο (गोचरा, Gochara / Transit) του Ήλιου (शुक्र, Surya) στον Σκορπιό (वृश्चिक, Vṛścika), η οποία πραγματοποιήθηκε στις 23 Οκτωβρίου 2018.
Η διαδικασία ολοκληρώθηκε την επομένη, 24 Οκτωβρίου 2018, που δημιουργήθηκε Πανσέληνος (पूर्णिमा, Purnima) στο απέναντι Ζώδιο (राशि, Rāśi) του Ταύρου (वृषभ, Vṛṣabha).
Συγκεκριμένα, τα τελικά συστατικά άρχισαν να προστίθενται στις 19:41:30 της 23ης Οκτωβρίου 2018, που ήταν η πρώτη νυχτερινή ώρα του Δία (बृहस्पति, Bṛhaspati) στον γενέθλιο μήνα του Σκορπιού (वृश्चिक, Vṛścika) - με τον τον Δία (बृहस्पति, Bṛhaspati) να συνεχίζει την πορεία του (गोचरा, Gochara / Transit), στον Σκορπιό (वृश्चिक, Vṛścika).
Η φόρμουλα ολοκληρώθηκε στις 10:26:00 της 24ης Οκτωβρίου 2018, που ήταν η πρώτη πρωινή ώρα του Δία (बृहस्पति, Bṛhaspati), την ημέρα της Πανσελήνου (पूर्णिमा, Purnima) στον Ταύρο (वृषभ, Vṛṣabha).

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Η formula του Buddha Dâkini Soli Dharma / Lilith Soli Dharma (बुद्ध डाकिनी सोली धर्म / लिलिथ सोली धर्म), περιέχει αγνά, φυσικά αιθέρια έλαια που έχουν παραχθεί με έκθλιψη, με απόσταξη με ατμό, με την χρήση διαλύτη ή με την χρήση διοξειδίου του άνθρακα.
- Τα αιθέρια έλαια είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένες, αρωματικές και λιπαρές ουσίες, που ενυπάρχουν σε ποικίλα μέρη των φυτών, των βοτάνων, των καρπών και των δένδρων.

Τα αιθέρια έλαια των Soli Dharma (सोली धर्म) αποτελούσαν τα υλικά μυστικών, αρχαίων σαμανικών τεχνικών και η ανάμειξη τους, κάτω από συγκεκριμένες αστρολογικές συνθήκες, εκλύει έντονη συμπαντική ενέργεια.

Η formula του Buddha Dâkini Soli Dharma / Lilith Soli Dharma (बुद्ध डाकिनी सोली धर्म / लिलिथ सोली धर्म) περιέχει διάφορες ποικιλίες αιθέριων ελαίων: 
- Κορυφή - Κεφαλή / Κυρίαρχες νότες: Violet (बैंगनी, Bainganee), Cedar (देवदार, Devadaar), Bulgarian Rose (बल्गेरियाई गुलाब, Balgeriyaee Gulaab) 
- Μέση - Καρδιά / Κυρίαρχες νότες: West Indian Vanilla (वेस्ट इंडियन वेनिला, Vest Indiyan Venila / V. Pompona), Tahitian Vanilla (ताहिती वेनिला, Taahitee Venila / V. Tahitiensis), Bourbon Vanilla ( बोरबन वेनिला, Boraban Venila / Bourbon-Madagascar Vanilla / V. Planifolia), V. Odorata (वी। सुगंध, Vee. Sugandh)
- Βάση / Κυρίαρχες νότες: Gardenia (गार्डेनिया, Gaardeniya / Gardenia Jasminoides), Green Grass (हरी घास, Haree Ghaas), Almond (बादाम, Baadaam), Jasminum Sambac (जास्मिनम सांबक, Jaasminam Saambak), Tonka Beans (टोंका बीन्स, Tonka Beens / Dipteryx Odorata, Kumaru), Liquorice (लीकोरिस, Leekoris), Amber (अंबर, Ambar), Patchouli (सुगंधरा, Sugandhara), Musk (कस्तूरी, Kastooree), Wood (लकड़ी, Lakadee), Giroflier (लौंग, Laung) 

Το έλαιο του Buddha Dâkini Soli Dharma / Lilith Soli Dharma (बुद्ध डाकिनी सोली धर्म / लिलिथ सोली धर्म), προέρχεται από την πρόσμιξη διαφόρων ελαίων, όπου κυριαρχεί το φυσικό Αμυγδαλέλαιο (बादाम तेल, Badam Tel)

ΧΡΗΣΕΙΣ:
Η χρήση του ενεργειακού λαδιού, Buddha Dâkini Soli Dharma / Lilith Soli Dharma (बुद्ध डाकिनी सोली धर्म / लिलिथ सोली धर्म) είναι εξωτερική.

- Το ενεργειακό λάδι, Buddha Dâkini Soli Dharma / Lilith Soli Dharma (बुद्ध डाकिनी सोली धर्म / लिलिथ सोली धर्म) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άρωμα, ως λάδι σώματος και ως λάδι για μασάζ.
Health Note: Μερικά από τα συστατικά των ενεργειακών λαδιών, Soli Dharma (सोली धर्म) είναι ιδιαιτέρως ισχυρά και θα μπορούσαν να προκαλέσουν κάποιον ερεθισμό σε ευαίσθητα δέρματα.
Συνιστούμε την δοκιμαστική επάλειψη μερικών σταγόνων σε μικρή περιοχή του δέρματος σας, πριν την αρχική χρήση. Σε περίπτωση ερεθισμού ή άλλων συμπτωμάτων (δύσπνοια, δυσφορία, κτλ) μην συνεχίσετε την χρήση του.

- Για την μέγιστη απόδοση των ευεργετικών ιδιοτήτων του ενεργειακού λαδιού, Buddha Dâkini Soli Dharma / Lilith Soli Dharma (बुद्ध डाकिनी सोली धर्म / लिलिथ सोली धर्म), συνίσταται η καθημερινή επάλειψη του, στο Μανιπούρα (मणिपूर, Maṇipūra / Manipura), το Τσάκρα του Ηλιακού Πλέγματος (सौर जाल चक्र) και στο Μουλαντάρα (मूलाधार, Mūlādhāra / Muladhara), το Τσάκρα της Βάσης ή της Ρίζας (रूट चक्र).
Health Note: Χρησιμοποιήστε το με σύνεση. (Μερικές σταγόνες αρκούν, ώστε να έχετε το επιθυμητό ενεργειακό αποτέλεσμα) 

- Επίσης, το ενεργειακό λάδι, Buddha Dâkini Soli Dharma / Lilith Soli Dharma (बुद्ध डाकिनी सोली धर्म / लिलिथ सोली धर्म) μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μικρή ποσότητα, για την επάλειψη των ξύλινων επιφανειών των επίπλων ενός χώρου, ώστε να διαχυθεί η ευεργετική ενέργεια και το ιδιαίτερο άρωμα του, στην ατμόσφαιρα.
Διατηρήστε το, μέσα στο κουτί του, σε σκιερό και δροσερό μέρος.
Health Note: Κρατήστε το, μακρυά από παιδιά και ζώα.

मणिपूर 
Το Manipura (मणिपूर, Maṇipūra) είναι το Τρίτο Τσάκρα (तीसरा चक्र), σύμφωνα με την Βεδική (वैदिक, Vedic) Παράδοση.
Βρίσκεται πάνω από τον ομφαλό ή ελαφρώς κάτω από το Ηλιακό Πλέγμα (Κοιλιακό Πλέγμα / Solar Plexus ή Celiac Plexus ή Coeliac Plexus / βρίσκεται στην κοιλιά, κοντά στην περιοχή όπου η κοιλιακή, η άνω μεσεντέρια και οι νεφρικές αρτηρίες διακλαδώνονται από την κοιλιακή αορτή).
Το Manipura (मणिपूर, Maṇipūra), μεταφραζόμενο από τα Σανσκριτικά, σημαίνει: "εξαιρετικό πετράδι" ή "στιλπνό πετράδι" (διαφορετικά ή λανθασμένα, μεταφράζεται ως "πόλη των πετραδιών").
Το Manipura (मणिपूर, Maṇipūra) συχνά συνδέεται με τα χρώματα: κίτρινο και μπλε στην κλασσική Tantra (तंत्र) και με το κόκκινο στην Nath παράδοση (नाथ / नाथा, Natha / μία Σαϊβιστική υποπαράδοση στον Ινδουισμό) - (शैववाद, Shaivism / Σαϊβισμός / μία από τις μεγαλύτερες παραδόσεις του Ινδουισμού που λατρεύει τον शिव, Shiva ως το Ανώτατο Ον).
Το Manipura (मणिपूर, Maṇipūra) σχετίζεται με την Φωτιά (अग्नि) και την Δύναμη της Μεταμορφώσεως.
Λέγεται ότι το Manipura (मणिपूर, Maṇipūra) είναι η κατοικία του Agni (अग्नि / "Φωτιά" / που συμπίπτει να είναι η οντότητα - στοιχείο, η οποία είναι υπεύθυνη για όλες τις πεπτικές και μεταβολικές λειτουργίες των ανθρώπων, σύμφωνα με την आयुर्वेद, Ayurveda) και του ζωτικής σημασίας ανέμου, Samana Vayu (प्राण, Prana / "δύναμη ζωής" ή "ζωτική αρχή") - (Ο Samana Vayu / प्राण, Prana διεισδύει στην πραγματικότητα όλων των επιπέδων, συμπεριλαμβανομένων των αψύχων) - (Στην Ινδουιστική Γραμματεία, ο प्राण, Prana μερικές φορές περιγράφεται ότι προέρχεται από τον Ήλιο και ότι συνδέει τα στοιχεία της Φύσης).
Οι ενέργειες του Prana Vayu (प्राण वायु) και του Apana Vayu (अपाना वायु) - (η προς τα μέσα και η προς τα έξω ρέουσα ενέργεια), συναντιόνται στο σημείο σε ένα εξισορροπημένο σύστημα.
Το Manipura (मणिपूर, Maṇipūra) είναι ο οίκος του Κοιλιακού Πλέγματος, που εννευρώνει το μεγαλύτερο μέρος του πεπτικού συστήματος.
Στην Ιατρική που βασίζεται στα Τσάκρα, οι πρακτικοί δουλεύουν την περιοχή για να επιτύχουν υγιέστερη πέψη, σωστότερους αποκλεισμούς, καλύτερη λειτουργία του παγκρέατος, του συκωτιού και των επινεφριδίων.
Αδύνατη Agni (अग्नि / "Φωτιά") στο Κοιλιακό Πλέγμα, οδηγεί σε ατελείς πέψεις, σκέψεις και συναισθήματα, ενώ είναι και η πηγή της Ama (विषाक्तता, Τοξικότητας).

मूलाधार
 
Το Muladhara (मूलाधार, Mūlādhāra / "ρίζα και βάση της Ύπαρξης") ή το Τσάκρα της Βάσης ή της Ρίζας (रूट चक्र / Root Chakra) είναι το Πρώτο Τσάκρα (पहले चक्र) και ένα από τα επτά πρωταρχικά Τσάκρας (चक्र), σύμφωνα με τον Ινδουιστικό Ταντρισμό (हिंदू तांत्रिकवाद).
Συμβολίζεται από ένα λωτό με τέσσερα πέταλα, σε κόκκινο χρώμα.
Το Muladhara (मूलाधार, Mūlādhāra) βρίσκεται κοντά στο Κοκκυγικό Πλέγμα (Coccygeal Plexus) κάτω από το Ιερό οστό (सेक्रम / Sacrum), ενώ το Kshetram (शेतराम / μέρος, ναός) του ή το επιφανειακό σημείο ενεργοποιήσεως του, βρίσκεται μεταξύ του Περινέου (पेरिनम / Perineum) και του Κόκκυγα (कोक्सीक्स / Coccyx) ή της Πυέλου (श्रोणि / Pelvic bone)
Το Muladhara (मूलाधार, Mūlādhāra) λέγεται ότι είναι η βάση από την οποία αναδύονται τα τρία κύρια ενεργειακά κανάλια ή Nadis (नाडी): το Ida (इडा, Iḍā / "άνετο", "ήρεμο"), το Pingala (पिङ्गल, Piṅgala / "καστανόξανθο - καφέ", "χρυσό", "ηλιακό") και το Sushumna (सुषुम्णा, Suṣumṇā / "πολύ ευγενικό", "καλοσυνάτο")
Επίσης, πιστεύεται ότι το Muladhara (मूलाधार, Mūlādhāra) είναι μία διακριτική κατοικία του Θεού του Ινδουισμού, Ganapati (गणपति / गणेश, Ganesha)
Στην λατρευτικότερη προσευχή για τον Ganapati (गणपति), την Ganapati Atharvashirsha (गणपत्यथर्वशीर्ष, Gaṇapatyarthavaśīrṣa), αναφέρεται ότι "αυτός που προσεύχεται στον Lord Ganapati (गणपति) θα μπορούσε εύκολα να καταλάβει την ιδέα και να αντιληφθεί το Brahman (ब्रह्मन्, Brahman / την υψηλότερη Κοσμική Αρχή, την Απόλυτη Πραγματικότητα του Σύμπαντος").