BUDHA GRAHA SOLI DHARMA

Το ενεργειακό λάδι, Budha Graha Soli Dharma (बुध सोली धर्म) σχετίζεται με τις ευεργετικές ιδιότητες του Ερμή (बुध ग्राहा, Budha Graha / सौम्य, Saumya)

160,00 €

Ο Ερμής (बुध ग्राहा, Budha Graha / सौम्य, Saumya) είναι ο πλανήτης της έκφρασης, της επικοινωνίας και της τύχης.

Στην Αρχαιοελληνική Θρησκεία και Μυθολογία, ο Ερμής (Mercury / बुध ग्राहा, Budha Graha / सौम्य, Saumya) ήταν ο γιος του Θεού Δία (Zeus/ बृहस्पति, Bṛhaspati) και της Πλειάδος Μαίας.
Η καταγωγή του, χάνεται στα βάθη των Προϊστορικών Χρόνων της Ελλάδος, έχοντας σχέση με τα Καβείρια Μυστήρια (που ήταν τα παλαιότερα, μετά τα Κρητικά).
Περιγράφεται ως κινούμενος ελεύθερα μεταξύ των κόσμων των θνητών και των Θεών, ενώ ήταν ο μεταφορέας των ψυχών στην μετά-θάνατον ζωή.
Ήταν "Ψυχοπομπός" ("Οδηγός των Ψυχών") και "Συνοδός" των Ψυχών.
Επίσης, εθεωρείτο ως ο προστάτης και ο αρωγός των δρόμων και των ταξιδιωτών.
Λέγεται ότι ήταν ο πρώτος διδάσκαλος της Ανθρωπίνου Φυλής, ο οποίος έδειξε τα Γράμματα και τις Τέχνες στην Ανθρωπότητα.

Ο Budha Graha (बुध ग्राहा / सौम्य, Saumya / Mercury) ανήκει στους Navagrahas (नवग्रह, 9 Αστρικά Σώματα ή 9 Realms ή 9 Πλανήτες στην Ινδική και Vedic Αστρολογία / 9 Μυθικές Θεότητες του Ινδουισμού) και είναι ο ερμαφρόδιτος αγγελιαφόρος των Θεών.

- Η παρασκευή της formula του Budha Graha Soli Dharma (बुध सोली धर्म) είχε ξεκινήσει στις 31/05/2016, 03:09 μ.μ. που ολοκληρωνόταν ένα εξαιρετικό Τρίγωνο του Ερμή (बुध ग्राहा, Budha Graha / सौम्य, Saumya) με τον Πλούτωνα (यम, Yama / यमराज, Yamarāja), επιδρώντας στην καλυτέρευση των οικονομικών.
Το Budha Graha Soli Dharma (बुध सोली धर्म) έχει σκοπό να βοηθήσει την θετική σκέψη και την αισιοδοξία των ανθρώπων. 

- Η τελειοποίηση της formula του Budha Graha Soli Dharma (बुध सोली धर्म) έγινε στις 18/10/2017, που ολοκληρώθηκε η Σύνοδος του Ερμή (बुध ग्राहा, Budha Graha / सौम्य, Saumya) και του Δία (बृहस्पति, Bṛhaspati) στον Σκορπιό (वृश्चिक, Vṛścika).
Έτσι, το Budha Graha Soli Dharma (बुध सोली धर्म) υποστηρίζει την γενικότερη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων, μέσα από την μύηση τους (Ερμής / Mercury / बुध ग्राहा, Budha Graha / सौम्य, Saumya), στα μεγάλα (Δίας / Jupiter / बृहस्पति, Bṛhaspati) μυστήρια (Σκορπιός / Scorpio / वृश्चिक, Vṛścika).
Επιπλέον, η συνάντηση του "Κερδώου" Ερμή (बुध ग्राहा, Budha Graha / सौम्य, Saumya) με τον πλανήτη της τύχης, τον Δία (बृहस्पति, Bṛhaspati), στο ζώδιο (राशि, Rāśi) του κρυμμένου πλούτου (Σκορπιός / Scorpio / वृश्चिक, Vṛścika), υποδηλώνει αναπάντεχα κέρδη.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Η formula του Budha Graha Soli Dharma (बुध सोली धर्म), περιέχει αγνά, φυσικά αιθέρια έλαια, που έχουν παραχθεί με έκθλιψη, με απόσταξη με ατμό, με την χρήση διαλύτη ή με την χρήση διοξειδίου του άνθρακα.
- Τα αιθέρια έλαια είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένες, αρωματικές και λιπαρές ουσίες, που ενυπάρχουν σε ποικίλα μέρη των φυτών, των βοτάνων, των καρπών και των δένδρων.

Τα αιθέρια έλαια των Soli Dharma (सोली धर्म) αποτελούσαν τα υλικά μυστικών, αρχαίων σαμανικών τεχνικών και η ανάμειξη τους, κάτω από συγκεκριμένες αστρολογικές συνθήκες, εκλύει έντονη συμπαντική ενέργεια.

Η formula του Budha Graha Soli Dharma (बुध सोली धर्म), περιέχει διάφορες ποικιλίες αιθέριων ελαίων:
- Κορυφή - Κεφαλή / Κυρίαρχες νότες: Citrus Limon (नींबू का रस, Neemboo Ka Ras), Cardamom (इलायची, Ilaayachee / Elettaria Cardamomum), Tonka Beans (टोंका बीन्स, Tonka Beens / Dipteryx Odorata, Kumaru)
- Μέση - Καρδιά / Κυρίαρχη νότα: Vanilla Planifolia (वेनिला प्लैनिफ़ोलिया, Vaneela)
- Βάση / Κυρίαρχη νότα: Tabac (तंबाकू, Tambaakoo)

Το έλαιο του Budha Graha Soli Dharma (बुध सोली धर्म), προέρχεται από την πρόσμιξη διαφόρων ελαίων, όπου κυριαρχεί το φυσικό Αμυγδαλέλαιο (बादाम तेल, Badam Tel).ΧΡΗΣΕΙΣ:

Η χρήση του ενεργειακού λαδιού, Budha Graha Soli Dharma (बुध सोली धर्म) είναι εξωτερική.

- Το ενεργειακό λάδι, Budha Graha Soli Dharma (बुध सोली धर्म) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άρωμα, ως λάδι σώματος και ως λάδι για μασάζ.
Health Note: Μερικά από τα συστατικά των ενεργειακών λαδιών, Soli Dharma (सोली धर्म) είναι ιδιαιτέρως ισχυρά και θα μπορούσαν να προκαλέσουν κάποιον ερεθισμό σε ευαίσθητα δέρματα.
Συνιστούμε την δοκιμαστική επάλειψη μερικών σταγόνων σε μικρή περιοχή του δέρματος σας, πριν την αρχική χρήση. Σε περίπτωση ερεθισμού ή άλλων συμπτωμάτων (δύσπνοια, δυσφορία, κτλ.) μην συνεχίσετε την χρήση του.

- Για την μέγιστη απόδοση των ευεργετικών ιδιοτήτων του ενεργειακού λαδιού, Budha Graha Soli Dharma (बुध सोली धर्म), συνίσταται η καθημερινή επάλειψη του, στο Αναχάτα (अनाहत), το Τσάκρα της Καρδιάς (हृदय चक्र).
Health Note: Χρησιμοποιήστε το με σύνεση. (Μερικές σταγόνες αρκούν, ώστε να έχετε το επιθυμητό ενεργειακό αποτέλεσμα)

- Επίσης, το ενεργειακό λάδι, Budha Graha Soli Dharma (बुध सोली धर्म) μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μικρή ποσότητα, για την επάλειψη των ξύλινων επιφανειών των επίπλων ενός χώρου, ώστε να διαχυθεί η ευεργετική ενέργεια και το ιδιαίτερο άρωμα του, στην ατμόσφαιρα.
Διατηρήστε το, μέσα στο κουτί του, σε σκιερό και δροσερό μέρος.
Health Note: Κρατήστε το, μακριά από παιδιά και ζώα.

अनाहत
Το Αναχάτα (अनाहत, Anāhata) ή Τσάκρα της Καρδιάς (हृदय चक्र) είναι το Τέταρτο Τσάκρα (चौथा चक्र).
Βρίσκεται στο κεντρικό κανάλι της Σπονδυλικής Στήλης, κοντά στην Καρδιά (αντιστοιχεί με το κέντρο του στήθους).
Το Anāhata (अनाहत / हृदय चक्र, Heart Chakra) συμβολίζεται από ένα ανθό λωτού με δώδεκα πέταλα. Ανάμεσα τους, υπάρχει μία μουντή περιοχή στην τομή δύο τριγώνων, δημιουργώντας μία Shatkona (शेटकोना).
Η Shatkona (शेटकोना) είναι ένα σύμβολο που χρησιμοποιείται στα Ινδουιστικά Yantra (हिंदू यन्त्र / μυστικιστικά διαγράμματα), συμβολίζοντας την ένωση του αρσενικού με το θηλυκό.
Συγκεκριμένα, προοριζόταν να απεικονίζει τον Purusha (पुरुष / το Υπέρτατο Όν) και την Prakriti (प्रकृति, Prakruti / Μητέρα Φύση), ενώ συχνά εκπροσωπούταν από τον Shiva (शिव / महेशा, Mahesha / शंकरा, Shankara / भोलेनाथ, Bholenath / नीलकंठ, Neelkanth / महादेवा, Mahadeva) και την Shakti (शक्ति / आदि पराशक्ति, Adi Parashakti / पार्वती, Parvati / महादेवी, Mahadevi / काली, Kali / दुर्गा, Durga / देवी, Devi).
Η Θεότητα της περιοχής του Anāhata (अनाहत), είναι ο Vayu (वायु / अनिल, Anil / पवन, Pavan / व्यान, Vyān / वीजेडए, Vāta / तनून, Tanun), που είναι σκουρόχρωμος (σαν καπνισμένος) και έχει τέσσερα χέρια. Κρατά μία kusha (कुशा / βουκέντρα, τύπος μακριού κονταριού με μυτερό άκρο) και καβαλά μία αντιλόπη (το ζώο του Τσάκρα της Καρδιάς).