IMPERIAL SANDALWOOD SOLI DHARMA

Το ενεργειακό λάδι, Imperial Sandalwood Soli Dharma (सिनःसिँ सोली धर्म) σχετίζεται με τις ευεργετικές ιδιότητες μιας σπάνιας ποικιλίας Σανταλόξυλου (चंदन, Chandan / Santalum Album)

160,00 €


Το Imperial Sandalwood (सिनःसिँ) είναι μία πολύτιμη ποικιλία Σανταλόξυλου (चंदन, Chandan / Santalum Album) που καλλιεργείται στην ορεινή περιοχή των Kalvarayan (கல்வராயன் மலை), τα οποία βρίσκονται στην νότια Ινδική επαρχία του Tamil Nadu (தமிழ் நாடு).

Το άρωμα του Imperial Sandalwood (सिनःसिँ), ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα είδη Σανταλόξυλου (चंदन, Chandan / Santalum Album) λόγω της λεπτής και εξευγενισμένης υφής του.

Στον Ινδουισμό και την Ayuverda (आयुर्वेद), το Imperial Sandalwood (सिनःसिँ) θεωρείται ότι οδηγεί στο Θείον και χρησιμοποιείται ως ιερό συστατικό σε Hindu και Vedic πρακτικές.  

- Η παρασκευή της formula του Imperial Sandalwood Soli Dharma (सिनःसिँ सोली धर्म), είχε ξεκινήσει την 26η Οκτωβρίου 2017, η οποία κατά την Jung Tsee (जुंग तसी, Tibetan Elemental Astrology) ήταν ενεργειακά, μία εξαιρετική ημέρα που κατά την διάρκεια της, ολοκληρωνόταν η ελπιδοφόρα Σύνοδος του Ήλιου (सूर्य, Surya) με τον Δία (बृहस्पति, Bṛhaspati).
Στην Δυτική Αστρολογία, η συγκεκριμένη όψη υποσχόταν τύχη, ευκαιρίες, κέρδη, βοήθεια από ισχυρούς και εύκολες λύσεις. Επίσης, προμήνυε άνοιγμα προοπτικών, ανάπτυξη, επιτυχία και λάμψη, δίνοντας μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον.

- Η formula του Imperial Sandalwood Soli Dharma (सिनःसिँ सोली धर्म), ολοκληρώθηκε υπό την επιρροή της αστρολογικής συγκυρίας της 26ης Νοεμβρίου 2018, η οποία σύμφωνα με την Jung Tsee (जुंग तसी, Tibetan Elemental Astrology) απελευθέρωνε έντονη ενέργεια που επιδρούσε στην ευημερία, την τύχη, την ζωντάνια, την υγεία, την προσωπική ενδυνάμωση και την La (ला, που είναι η ενέργεια, η οποία συνδέει την συνείδηση με το σώμα).
Στην Δυτική Αστρολογία, η 26η Νοεμβρίου 2018 ήταν η ημέρα, που ο Ήλιος (सूर्य, Surya) ερχόταν σε μία ακόμη μεγαλειώδη Σύνοδο με τον Δία (बृहस्पति, Bṛhaspati) στην 3° του Τοξότη (धनुष, Dhanuṣa), όπου Κυβερνήτης είναι ο Δίας (बृहस्पति, Bṛhaspati).
Η ευοίωνη ενέργεια της, βοηθούσε στην επίτευξη υψηλών στόχων.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Η formula του Imperial Sandalwood Soli Dharma(सिनःसिँ सोली धर्म), περιέχει αγνά, φυσικά αιθέρια έλαια, που έχουν παραχθεί με έκθλιψη, με απόσταξη με ατμό, με την χρήση διαλύτη ή με την χρήση διοξειδίου του άνθρακα.
- Τα αιθέρια έλαια είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένες, αρωματικές και λιπαρές ουσίες, που ενυπάρχουν σε ποικίλα μέρη των φυτών, των βοτάνων, των καρπών και των δένδρων.

Τα αιθέρια έλαια των Soli Dharma (सोली धर्म) αποτελούσαν τα υλικά μυστικών, αρχαίων σαμανικών τεχνικών και η ανάμειξη τους, κάτω από συγκεκριμένες αστρολογικές συνθήκες, εκλύει έντονη συμπαντική ενέργεια.

Η formula του Imperial Sandalwood Soli Dharma (सिनःसिँ सोली धर्म), περιέχει Imperial Sandalwood (सिनःसिँ, शाही चंदन) και διάφορες ποικιλίες Sandalwood (चंदन, Chandan / Santalum Album).

Πολλές από αυτές, χρησιμοποιούνται σε θρησκευτικές τελετουργίες για την προστασία από το κακό.
- Κορυφή - Κεφαλή / Ποικιλίες: Adenanthera Pavonina (अदनानथेरा पावोनिना), Baphia Nitida (बफिया नितिदा), Eremophila Mitchellii (एरेमोफिला मिचेल्ली)
- Μέση - Καρδιά / Ποικιλίες: Myoporum Platycarpum (मायोपोरम प्लैटाइकार्पम), Myoporum Sandwicense (मायोपोरम सैंडविसेंस)
- Βάση / Ποικιλίες: Osyris Lanceolata (ओसिरिस लांसोलता), Osyris Tenuifolia (ओसिरिस टेन्यूफोलिया)
Επίσης, περιέχει σε μικροποσότητες: Green Pepper (हरी मिर्च, Haree Mirch / Capsicum Annuum), Chili Pepper (लाल मिर्च, Laal Mirch / Capsicum Annuum), Oakmoss (बलूत, Baloot / एवरनिया प्रुनस्त्री, Evernia Prunastri), Patchouli (सुगंधरा, Sugandhara / Pogostemon Cablin), Cumin (जीरा, Jeera), Cedre De Virginie (सेडर डी वर्जिनी, Sedar Dee Varjinee / Juniperus Virginiana),  Tonka Beans (टोंका बीन्स, Tonka Beens / Dipteryx Odorata, Kumaru), Vanilla Planifolia (वेनिला प्लैनिफ़ोलिया, Vaneela), Coffee (कॉफ़ी, Kofee), Incense (धूप, Dhoop), Cedar (देवदार, Devadaar), Coriander (धनिया, Dhaniya), Thyme (अजवायन के फूल, Ajavaayan Ke Phool), Amber (अंबर, Ambar) 

Το έλαιο του Imperial Sandalwood Soli Dharma (सिनःसिँ सोली धर्म), προέρχεται από την πρόσμιξη διαφόρων ελαίων, όπου κυριαρχεί το φυσικό Αμυγδαλέλαιο (बादाम तेल, Badam Tel).

ΧΡΗΣΕΙΣ:
Η χρήση του ενεργειακού λαδιού, Imperial Sandalwood Soli Dharma (सिनःसिँ सोली धर्म) είναι εξωτερική.

- Το ενεργειακό λάδι, Imperial Sandalwood Soli Dharma (सिनःसिँ सोली धर्म) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άρωμα, ως λάδι σώματος και ως λάδι για μασάζ.
Health Note: Μερικά από τα συστατικά των ενεργειακών λαδιών, Soli Dharma (सोली धर्म) είναι ιδιαιτέρως ισχυρά και θα μπορούσαν να προκαλέσουν κάποιον ερεθισμό σε ευαίσθητα δέρματα.
Συνιστούμε την δοκιμαστική επάλειψη μερικών σταγόνων σε μικρή περιοχή του δέρματος σας, πριν την αρχική χρήση. Σε περίπτωση ερεθισμού ή άλλων συμπτωμάτων (δύσπνοια, δυσφορία, κτλ) μην συνεχίσετε την χρήση του.

- Για την μέγιστη απόδοση των ευεργετικών ιδιοτήτων του ενεργειακού λαδιού, Imperial Sandalwood Soli Dharma (सिनःसिँ सोली धर्म), συνιστάται η καθημερινή επάλειψη του, στο Μανιπούρα (मणिपूर, Maṇipūra), το Τσάκρα του Ηλιακού Πλέγματος (सौर जाल चक्र).
Health Note: Χρησιμοποιήστε το με σύνεση. (Μερικές σταγόνες αρκούν, ώστε να έχετε το επιθυμητό ενεργειακό αποτέλεσμα) 

- Επίσης, το ενεργειακό λάδι, Imperial Sandalwood Soli Dharma (सिनःसिँ सोली धर्म) μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μικρή ποσότητα, για την επάλειψη των ξύλινων επιφανειών των επίπλων ενός χώρου, ώστε να διαχυθεί η ευεργετική ενέργεια και το ιδιαίτερο άρωμα του, στην ατμόσφαιρα.
Διατηρήστε το, μέσα στο κουτί του, σε σκιερό και δροσερό μέρος.
Health Note: Κρατήστε το, μακρυά από παιδιά και ζώα.मणिपूर
Το Manipura (मणिपूर, Maṇipūra) είναι το Τρίτο Τσάκρα (तीसरा चक्र), σύμφωνα με την Βεδική (वैदिक, Vedic) Παράδοση.
Βρίσκεται πάνω από τον ομφαλό ή ελαφρώς κάτω από το Ηλιακό Πλέγμα (Κοιλιακό Πλέγμα / Solar Plexus ή Celiac Plexus ή Coeliac Plexus / βρίσκεται στην κοιλιά, κοντά στην περιοχή όπου η κοιλιακή, η άνω μεσεντέρια και οι νεφρικές αρτηρίες διακλαδώνονται από την κοιλιακή αορτή).
Το Manipura (मणिपूर, Maṇipūra), μεταφραζόμενο από τα Σανσκριτικά, σημαίνει: "εξαιρετικό πετράδι" ή "στιλπνό πετράδι" (διαφορετικά ή λανθασμένα, μεταφράζεται ως "πόλη των πετραδιών").
Το Manipura (मणिपूर, Maṇipūra) συχνά συνδέεται με τα χρώματα: κίτρινο και μπλε στην κλασσική Tantra (तंत्र) και με το κόκκινο στην Nath παράδοση (नाथ / नाथा, Natha / μία Σαϊβιστική υποπαράδοση στον Ινδουισμό) - (शैववाद, Shaivism / Σαϊβισμός / μία από τις μεγαλύτερες παραδόσεις του Ινδουισμού που λατρεύει τον शिव, Shiva ως το Ανώτατο Ον).
Το Manipura (मणिपूर, Maṇipūra) σχετίζεται με την Φωτιά (अग्नि) και την Δύναμη της Μεταμορφώσεως.
Λέγεται ότι το Manipura (मणिपूर, Maṇipūra) είναι η κατοικία του Agni (अग्नि / "Φωτιά" / που συμπίπτει να είναι η οντότητα - στοιχείο, η οποία είναι υπεύθυνη για όλες τις πεπτικές και μεταβολικές λειτουργίες των ανθρώπων, σύμφωνα με την आयुर्वेद, Ayurveda) και του ζωτικής σημασίας ανέμου, Samana Vayu (प्राण, Prana / "δύναμη ζωής" ή "ζωτική αρχή").
- Ο Samana Vayu (प्राण, Prana) διεισδύει στην πραγματικότητα όλων των επιπέδων, συμπεριλαμβανομένων των αψύχων. Στην Ινδουιστική Γραμματεία, ο Prana (प्राण) μερικές φορές περιγράφεται ότι προέρχεται από τον Ήλιο και ότι συνδέει τα στοιχεία της Φύσης.
Οι ενέργειες του Prana Vayu (प्राण वायु) και του Apana Vayu (अपाना वायु) - (δηλαδή, της προς τα μέσα και της προς τα έξω ρέουσας ενέργειας), συναντιόνται στο σημείο σε ένα εξισορροπημένο σύστημα.
Το Manipura (मणिपूर, Maṇipūra) είναι ο οίκος του Κοιλιακού Πλέγματος, που εννευρώνει το μεγαλύτερο μέρος του πεπτικού συστήματος.
Στην Ιατρική που βασίζεται στα Τσάκρα (चक्र), οι πρακτικοί δουλεύουν την περιοχή για να επιτύχουν υγιέστερη πέψη, σωστότερους αποκλεισμούς, καλύτερη λειτουργία του παγκρέατος, του συκωτιού και των επινεφριδίων.
Αδύνατη Agni (अग्नि / "Φωτιά") στο Κοιλιακό Πλέγμα, οδηγεί σε ατελείς πέψεις, σκέψεις και συναισθήματα, ενώ είναι και η πηγή της Ama (विषाक्तता, Τοξικότητας).