KETU SOLI DHARMA

Το ενεργειακό λάδι, Ketu Soli Dharma (केतु सोली धर्म) σχετίζεται με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης (चन्द्र, Chandra)

160,00 €

Στην Ινδουιστική Αστρολογία, ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης (Chandra, चन्द्र) αναφέρεται στις καρμικές επιταγές (καλές ή κακές), αλλά και στις πνευματικές και υπερφυσικές επιδράσεις στην ανθρώπινη ζωή.
Υπάρχει όμως, μία βαθύτερη πλευρά του Ketu (केतु) για την οποία αποκαλείται ο πνευματικότερος όλων των πλανητών.
Ο Ketu (केतु) θεωρείται ο πλανήτης της επιφώτισης και της απελευθέρωσης.
Δηλώνει την πνευματική ανέλιξη του ατόμου, την επικράτηση του πνεύματος επί της ύλης και την προσπάθεια της ταύτισης με το Θείο.
Οι άνθρωποι που γεννιούνται υπό την επιρροή του Ketu (केतु) μπορούν να επιτύχουν στην ζωή τους, υψηλούς στόχους, κυρίως πνευματικούς.

Ο Ketu (केतु) αντιπροσωπεύει την Κάθοδο της Σελήνης (चन्द्र, Chandra) στην ελλειπτικής τροχιά της, γύρω από την Γη (पृथ्वी, Prithvi)

Το ενεργειακό λάδι, Ketu Soli Dharma (केतु सोली धर्म) προστατεύει από τις αρνητικές επιδράσεις των Εκλείψεων (चंद्रगहण, Chandragahan) / (ιδιαιτέρως των Σεληνιακών), που θα μπορούσαν να διαρκέσουν επί μήνες. 

- Η παρασκευή της formula του Ketu Soli Dharma (केतु सोली धर्म), είχε ξεκινήσει με την Ολική Έκλειψη της Υπέρ-Σελήνης (चंद्रगहण, Chandragahan) και την ταυτόχρονη Πανσέληνο (पूर्णिमा, Purnima), την 31η Ιανουαρίου 2018.
Αυτή ήταν η δεύτερη Πανσέληνος (पूर्णिमा, Purnima) του Ιανουαρίου, ενώ ο επόμενος μήνας, ο Φεβρουάριος δεν είχε καμία.
Η προηγούμενη Ολική Έκλειψη Υπέρ-Σελήνης (चंद्रगहण, Chandragahan) είχε συμβεί το Σεπτέμβριο του 2015 και η επομένη θα είναι στις 31 Δεκεμβρίου 2028 (αλλά τότε δεν θα υπάρχει Υπέρ-Σελήνη, δηλαδή το φεγγάρι δεν θα βρίσκεται στο περίγειο του).
Κατά την Jung Tsee (जुंग तसी, Tibetan Elemental Astrology), η συγκεκριμένη αστρολογική συγκυρία δημιουργούσε μία ισχυρή ενεργειακή δόνηση με έντονες επιδράσεις στο ανθρώπινο υποσυνείδητο.
Στην Δυτική αστρολογία, η Έκλειψη Υπέρ-Σελήνης (चंद्रगहण, Chandragahan) του Ιανουαρίου 2018, στην 11° του Λέοντα (सिंह, Siṃha), σήμανε την έναρξη σημαντικών αλλαγών, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.


- Η ολοκλήρωση της formula του Ketu Soli Dharma (केतु सोली धर्म) που συνέπεσε με την τελειοποίηση του Rahu Soli Dharma (राहु सोली धर्म), είχε πραγματοποιηθεί με την Ολική Έκλειψη Σελήνης (चंद्रगहण, Chandragahan) της 21ης Ιανουαρίου 2019, που κατά την Jung Tsee (जुंग तसी, Tibetan Elemental Astrology) τροφοδοτούσε ενεργειακά τις εξελίξεις.
Στην Δυτική αστρολογία, η συγκεκριμένη Έκλειψη Σελήνης (Chandragahan, चंद्रगहण) στην 1° του Λέοντα (सिंह, Siṃha) - (Σελήνη 1° του Λέοντα / Ήλιος 1° του Υδροχόου), δήλωνε το οριστικό τέλος παλαιών κύκλων και καταστάσεων, αλλά και την ανάγκη λήψεως καθοριστικών, ριζοσπαστικών αποφάσεων με σκοπό την επίτευξη μιας περισσότερο ολοκληρωμένης και αρμονικής ζωής. 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Η formula του Ketu Soli Dharma (केतु सोली धर्म), περιέχει αγνά, φυσικά αιθέρια έλαια, που έχουν παραχθεί με έκθλιψη, με απόσταξη με ατμό, με την χρήση διαλύτη ή με την χρήση διοξειδίου του άνθρακα.
- Τα αιθέρια έλαια είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένες, αρωματικές και λιπαρές ουσίες, που ενυπάρχουν σε ποικίλα μέρη των φυτών, των βοτάνων, των καρπών και των δένδρων.

Τα αιθέρια έλαια των Soli Dharma (सोली धर्म) αποτελούσαν τα υλικά μυστικών, αρχαίων σαμανικών τεχνικών και η ανάμειξη τους, κάτω από συγκεκριμένες αστρολογικές συνθήκες, εκλύει έντονη συμπαντική ενέργεια.

Η formula του Ketu Soli Dharma (केतु सोली धर्म), περιέχει διάφορες ποικιλίες αιθέριων ελαίων:
- Κορυφή - Κεφαλή / Κυρίαρχες νότες: Musk (कस्तूरी, Kastooree), Lemon (नींबू, Neemboo), Plum (बेर, Ber)
- Μέση - Καρδιά / Κυρίαρχες νότες: Lily of the Valley (घाटी की कुमुदिनी, Ghaatee Kee Kumudinee), Jasmine (चमेली, Chamelee), White Rose (सफेद गुलाब, Saphed Gulaab), Vanilla Planifolia (वेनिला प्लैनिफ़ोलिया, Vaneela)
- Βάση / Κυρίαρχη Νότα: Sandalwood (चंदन, Chandan / Santalum Album)

Το έλαιο του Ketu Soli Dharma (केतु सोली धर्म) προέρχεται από την πρόσμιξη διαφόρων ελαίων, όπου κυριαρχεί το φυσικό Αμυγδαλέλαιο (बादाम तेल, Badam Tel).ΧΡΗΣΕΙΣ:

Η χρήση του ενεργειακού λαδιού, Ketu Soli Dharma (केतु सोली धर्म) είναι εξωτερική.
- Το ενεργειακό λάδι, Ketu Soli Dharma (केतु सोली धर्म) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άρωμα, ως λάδι σώματος και ως λάδι για μασάζ.
Health Note: Μερικά από τα συστατικά των ενεργειακών λαδιών, Soli Dharma (सोली धर्म) είναι ιδιαιτέρως ισχυρά και θα μπορούσαν να προκαλέσουν κάποιον ερεθισμό σε ευαίσθητα δέρματα.
Συνιστούμε την δοκιμαστική επάλειψη μερικών σταγόνων σε μικρή περιοχή του δέρματος σας, πριν την αρχική χρήση. Σε περίπτωση ερεθισμού ή άλλων συμπτωμάτων (δύσπνοια, δυσφορία, κτλ) μην συνεχίσετε την χρήση του.

- Για την μέγιστη απόδοση των ευεργετικών ιδιοτήτων του ενεργειακού λαδιού, Ketu Soli Dharma (केतु सोली धर्म), συνίσταται η καθημερινή επάλειψη του, στο Αναχάτα (Anāhata, अनाहत), το Τσάκρα της Καρδιάς (हृदय चक्र).
Health Note: Χρησιμοποιήστε το με σύνεση. (Μερικές σταγόνες αρκούν, ώστε να έχετε το επιθυμητό ενεργειακό αποτέλεσμα)

- Επίσης, το ενεργειακό λάδι, Ketu Soli Dharma (केतु सोली धर्म) μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μικρή ποσότητα, για την επάλειψη των ξύλινων επιφανειών των επίπλων ενός χώρου, ώστε να διαχυθεί η ευεργετική ενέργεια και το ιδιαίτερο άρωμα του, στην ατμόσφαιρα.
Διατηρήστε το, μέσα στο κουτί του, σε σκιερό και δροσερό μέρος.
Health Note: Κρατήστε το, μακρυά από παιδιά και ζώα.

अनाहत
Το Αναχάτα (अनाहत, Anāhata) ή Τσάκρα της Καρδιάς (हृदय चक्र) είναι το Τέταρτο Τσάκρα (चौथा चक्र).
Βρίσκεται στο κεντρικό κανάλι της Σπονδυλικής Στήλης, κοντά στην Καρδιά (αντιστοιχεί με το κέντρο του στήθους).
Το Anāhata (अनाहत / हृदय चक्र, Heart Chakra) συμβολίζεται από ένα ανθό λωτού με δώδεκα πέταλα. Ανάμεσα τους, υπάρχει μία μουντή περιοχή στην τομή δύο τριγώνων, δημιουργώντας μία Shatkona (शेटकोना).
Η Shatkona (शेटकोना) είναι ένα σύμβολο που χρησιμοποιείται στα Ινδουιστικά Yantra (हिंदू यन्त्र / μυστικιστικά διαγράμματα), συμβολίζοντας την ένωση του αρσενικού με το θηλυκό.
Συγκεκριμένα, προοριζόταν να απεικονίζει τον Purusha (पुरुष / το Υπέρτατο Όν) και την Prakriti (प्रकृति, Prakruti / Μητέρα Φύση), ενώ συχνά εκπροσωπούταν από τον Shiva (शिव / महेशा, Mahesha / शंकरा, Shankara / भोलेनाथ, Bholenath / नीलकंठ, Neelkanth / महादेवा, Mahadeva) και την Shakti (शक्ति / आदि पराशक्ति, Adi Parashakti / पार्वती, Parvati / महादेवी, Mahadevi / काली, Kali / दुर्गा, Durga / देवी, Devi).
Η Θεότητα της περιοχής του Anāhata (अनाहत), είναι ο Vayu (वायु / अनिल, Anil / पवन, Pavan / व्यान, Vyān / वीजेडए, Vāta / तनून, Tanun), που είναι σκουρόχρωμος (σαν καπνισμένος) και έχει τέσσερα χέρια. Κρατά μία kusha (कुशा / βουκέντρα, τύπος μακριού κονταριού με μυτερό άκρο) και καβαλά μία αντιλόπη (το ζώο του Τσάκρα της Καρδιάς)