MARICI SOLI DHARMA

Το Marici Soli Dharma (ऋषि मरीचि सोली धर्म) σχετίζεται με την λαμπερή ενέργεια της Marici (ऋषि मरीचि, Öser Chenma) - της Θεότητας του Μεγαλειώδους Φωτός

160,00 €

Το ενεργειακό λάδι, Marici Soli Dharma (ऋषि मरीचि सोली धर्म) ελκύει την λαμπερή ενέργεια της Marici (ऋषि मरीचि, Öser Chenma), της Ινδικής Θεότητας του Μεγαλειώδους Φωτός, της Θιβετιανής Θεότητας της Αυγής και του Ηλίου. 

Οι μοναχοί του κλειστού μοναστηριού της Dorkhar (दोरखर / Ancient Dukezong / Chinese: 独克宗), που ευλογούν τα Soli Dharma (सोली धर्म) χρησιμοποιούν το ενεργειακό λάδι και το mantra (मद्रास) της Marici (ऋषि मरीचि, Öser Chenma) , για προστασία από κάθε σκοτεινή και κακόβουλη ενέργεια.
Πιστεύουν ότι το Marici Soli Dharma (ऋषि मरीचि सोली धर्म) αυξάνει και ενδυναμώνει την εσωτερική λαμπρότητα της ανθρωπίνου ψυχής, ώστε να αντισταθεί σε κάθε αρνητική επίθεση.
Παράλληλα, θεωρούν ότι βοηθά στον καθαρισμό της προσωπικής ενέργειας, εκμηδενίζοντας οτιδήποτε την μπλοκάρει.

- Η παρασκευή της formula του Marici Soli Dharma (ऋषि मरीचि सोली धर्म), είχε ξεκινήσει την ημέρα του Θερινού Ηλιοστασίου (कर्क संक्रांति, Karka Sankranti) 21 Ιουνίου 2017, στις 7:24 πμ, οπότε είχαμε και την είσοδο του Ήλιου (सूर्य, Surya) στον Καρκίνο (कर्क, Karka).
Οι αρχικές διεργασίες συνεχίστηκαν μέχρι τις 24 Ιουνίου 2017, στις 5:31 πμ, που είχαμε Νέα Σελήνη (अमावस्या, Amāvásyā) στον Καρκίνο (कर्क, Karka).

Οι Θιβετιανοί μοναχοί πιστεύουν ότι κατά την διάρκεια του Θερινού Ηλιοστασίου (कर्क संक्रांति, Karka Sankranti), η La (ला, η ενέργεια που συνδέει την συνείδηση με το σώμα) γίνεται δυνατότερη.

Η formula του Marici Soli Dharma (ऋषि मरीचि सोली धर्म), ολοκληρώθηκε υπό την επιρροή της αστρολογικής συγκυρίας της 22ας Δεκεμβρίου 2018, ημέρας του Χειμερινού Ηλιοστασίου (मकर संक्रान्ति, Makar Sankranti), που είχαμε την είσοδο του Ήλιου (सूर्य, Surya) στον Αιγόκερω (मकर, Makara) στις 00:23 πμ και Πανσέληνο (पूर्णिमा, Purnima) στον Καρκίνο (कर्क, Karka) στις 19:48 μμ.
- Το Χειμερινό Ηλιοστάσιο (मकर संक्रान्ति, Makar Sankranti) θεωρείται ιερή ημέρα για τους Θιβετιανούς, αφού κατά την Jung Tsee (जुंग तसी, Tibetan Elemental Astrology), απελευθερώνεται έντονη ενέργεια που επιδρά και ενδυναμώνει την ανθρώπινη ψυχή.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Η formula του Marici Soli Dharma (ऋषि मरीचि सोली धर्म), περιέχει αγνά, φυσικά αιθέρια έλαια, που έχουν παραχθεί με έκθλιψη, με απόσταξη με ατμό, με την χρήση διαλύτη ή με την χρήση διοξειδίου του άνθρακα.
- Τα αιθέρια έλαια είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένες, αρωματικές και λιπαρές ουσίες, που ενυπάρχουν σε ποικίλα μέρη των φυτών, των βοτάνων, των καρπών και των δένδρων.

Τα αιθέρια έλαια των Soli Dharma (सोली धर्म) αποτελούσαν τα υλικά μυστικών, αρχαίων σαμανικών τεχνικών και η ανάμειξη τους, κάτω από συγκεκριμένες αστρολογικές συνθήκες, εκλύει έντονη συμπαντική ενέργεια.

Η formula του Marici Soli Dharma (ऋषि मरीचि सोली धर्म), περιέχει διάφορες ποικιλίες αιθέριων ελαίων: 
- Κορυφή - Κεφαλή / Κυρίαρχες νότες: Green Pepper (हरी मिर्च, Haree Mirch / Capsicum Annuum), Chili Pepper (लाल मिर्च, Laal Mirch / Capsicum Annuum), Oakmoss (बलूत, Baloot / एवरनिया प्रुनस्त्री, Evernia Prunastri), Patchouli (सुगंधरा, Sugandhara / Pogostemon Cablin), Cumin (जीरा, Jeera), Cedre De Virginie (सेडर डी वर्जिनी, Sedar Dee Varjinee / Juniperus Virginiana)
- Μέση - Καρδιά / Κυρίαρχη νότα: Gardenia Imperiale (गार्डेनिया इम्पीरियल, Gaardeniya Impeeriyal) 
- Βάση / Κυρίαρχες νότες: Egyptian Amber (कहरुवा, Misri Ember), Indian Musk (भारतीय कस्तूरी, Bharatiya Kasturi / Moschus Cupreus)

Το έλαιο του Marici Soli Dharma (ऋषि मरीचि सोली धर्म) προέρχεται από την πρόσμιξη διαφόρων ελαίων, όπου κυριαρχεί το φυσικό Αμυγδαλέλαιο (बादाम तेल, Badam Tel).


ΧΡΗΣΕΙΣ:
Η χρήση του ενεργειακού λαδιού, Marici Soli Dharma (ऋषि मरीचि सोली धर्म) είναι εξωτερική.

- Το ενεργειακό λάδι, Marici Soli Dharma (ऋषि मरीचि सोली धर्म) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άρωμα, ως λάδι σώματος και ως λάδι για μασάζ.
Health Note: Μερικά από τα συστατικά των ενεργειακών λαδιών, Soli Dharma (सोली धर्म) είναι ιδιαιτέρως ισχυρά και θα μπορούσαν να προκαλέσουν κάποιον ερεθισμό σε ευαίσθητα δέρματα. 
Συνιστούμε την δοκιμαστική επάλειψη μερικών σταγόνων σε μικρή περιοχή του δέρματος σας, πριν την αρχική χρήση. Σε περίπτωση ερεθισμού ή άλλων συμπτωμάτων (δύσπνοια, δυσφορία, κτλ) μην συνεχίσετε την χρήση του. 

- Για την μέγιστη απόδοση των ευεργετικών ιδιοτήτων του ενεργειακού λαδιού, Marici Soli Dharma (ऋषि मरीचि सोली धर्म), συνίσταται η καθημερινή χρήση του και η επάλειψη του, στο Αναχάτα (Anāhata, अनाहत), το Τσάκρα της Καρδιάς (हृदय चक्र).
Health Note: Χρησιμοποιήστε το με σύνεση. (Μερικές σταγόνες αρκούν, ώστε να έχετε το επιθυμητό ενεργειακό αποτέλεσμα) 

- Επίσης, το ενεργειακό λάδι, Marici Soli Dharma (ऋषि मरीचि सोली धर्म) μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μικρή ποσότητα, για την επάλειψη των ξύλινων επιφανειών των επίπλων ενός χώρου, ώστε να διαχυθεί η ευεργετική ενέργεια και το ιδιαίτερο άρωμα του, στην ατμόσφαιρα.
Διατηρήστε το, μέσα στο κουτί του, σε σκιερό και δροσερό μέρος.
Health Note: Κρατήστε το, μακρυά από παιδιά και ζώα.

अनाहत 
Το Τσάκρα της Καρδιάς (हृदय चक्र / अनाहत, Anāhata) είναι το Τέταρτο Τσάκρα (चौथा चक्र).
Βρίσκεται στο κεντρικό κανάλι της Σπονδυλικής Στήλης, κοντά στην Καρδιά (αντιστοιχεί με το κέντρο του στήθους).
Το Anāhata (अनाहत / हृदय चक्र, Heart Chakra) συμβολίζεται από ένα ανθό λωτού με δώδεκα πέταλα.
Ανάμεσα τους, υπάρχει μία μουντή περιοχή στην τομή δύο τριγώνων, δημιουργώντας μία Shatkona (शेटकोना).
Η Shatkona (शेटकोना) είναι ένα σύμβολο που χρησιμοποιείται στα Ινδουιστικά Yantra (हिंदू यन्त्र / μυστικιστικά διαγράμματα), συμβολίζοντας την ένωση του αρσενικού με το θηλυκό.
Συγκεκριμένα, προοριζόταν να απεικονίζει τον Purusha (पुरुष / το Υπέρτατο Όν) και την Prakriti (प्रकृति, Prakruti / Μητέρα Φύση), ενώ συχνά εκπροσωπευόταν από τον Shiva (शिव / महेशा, Mahesha / शंकरा, Shankara / भोलेनाथ, Bholenath / नीलकंठ, Neelkanth / महादेवा, Mahadeva) και την Shakti (शक्ति / आदि पराशक्ति, Adi Parashakti / पार्वती, Parvati / महादेवी, Mahadevi / काली, Kali / दुर्गा, Durga / देवी, Devi).
Η Θεότητα της περιοχής του Anāhata (अनाहत), είναι ο Vayu (वायु / अनिल, Anil / पवन, Pavan / व्यान, Vyān / वीजेडए, Vāta / तनून, Tanun), που είναι σκουρόχρωμος (σαν καπνισμένος) και έχει τέσσερα χέρια.
Κρατά μία kusha (कुशा / βουκέντρα, τύπος μακριού κονταριού με μυτερό άκρο) και καβαλά μία αντιλόπη (το ζώο του Τσάκρα της Καρδιάς).