MULADHARA SOLI DHARMA

NEW

Το Muladhara Soli Dharma (मूलाधार सोली धर्म) ανήκει στην σειρά Chakras Soli Dharma (चक्रों सोली धर्म) που σχετίζονται με τα επτά πρωταρχικά Τσάκρας (चक्रों / Chakras) του Ινδουιστικού Ταντρισμού  (हिंदू तांत्रिकवाद / Hindu Τantrism).

160,00 €

Το Muladhara (मूलाधार, Mūlādhāra / "ρίζα και βάση της Ύπαρξης") ή το Τσάκρα της Βάσης / της Ρίζας (रूट चक्र / Root Chakra) είναι το Πρώτο Τσάκρα (पहले चक्र) και ένα από τα επτά πρωταρχικά Τσάκρας (चक्रों / Chakras), σύμφωνα με τον Ινδουιστικό Ταντρισμό (हिंदू तांत्रिकवाद).

Συμβολίζεται από ένα λωτό με τέσσερα πέταλα, σε κόκκινο χρώμα.

Η Kundalini Shakti (कुण्डलिनी शक्ति), λέγεται ότι κοιμάται στο Muladhara (मूलाधार), περιμένοντας να ξυπνήσει και να επιστρέψει στον Brahman (ब्रह्मन् / ब्रह्म), την πηγή από την οποία προήλθε.
- Στον Ινδουισμό, η Kundalini (कुण्डलिनी / Φωτισμένο "Κουλουριασμένο Φίδι") είναι μια μορφή θεϊκής ενέργειας (ή शक्ति / Shakti) που πιστεύεται ότι βρίσκεται στην βάση της Σπονδυλικής στήλης, στο Muladhara (मूलाधार).
- Η Shakti (शक्ति / "Ενέργεια", "Ικανότητα", "Δύναμη", "Προσπάθεια") είναι η αρχέγονη κοσμική ενέργεια και αντιπροσωπεύει τις κοσμογονικές δυνάμεις, οι οποίες σύμφωνα με τον Ινδουισμό (हिन्दू धर्म) και ιδιαίτερα τον Σακτισμό (शाक्त / μια σημαντική παράδοση του Ινδουισμού), πιστεύεται ότι κινούνται σε ολόκληρο το Σύμπαν.
Η Shakti (शक्ति) είναι η προσωποποίηση της ενέργειας που είναι δημιουργική, αλλά αναφέρεται ως ευοίωνη πηγή ενέργειας.
- Ο Brahman (ब्रह्मन् / ब्रह्म) υποδηλώνει την υψηλότερη Καθολική Αρχή, την Απόλυτη Πραγματικότητα του Σύμπαντος.

Το Muladhara (मूलाधार, Mūlādhāra) βρίσκεται κοντά στο Κοκκυγικό Πλέγμα (Coccygeal Plexus) κάτω από το Ιερό οστό (सेक्रम / Sacrum), ενώ το Kshetram (शेतराम / μέρος, ναός) του ή το επιφανειακό σημείο ενεργοποιήσεως του, βρίσκεται μεταξύ του Περινέου (पेरिनम / Perineum) και του Κόκκυγα (कोक्सीक्स / Coccyx) ή της Πυέλου (श्रोणि / Pelvic bone).

Το Muladhara (मूलाधार) λέγεται ότι είναι η βάση από την οποία αναδύονται τα τρία κύρια ενεργειακά κανάλια ή Nadis (नाडी): το Ida (इडा, Iḍā / "άνετο", "ήρεμο"), το Pingala (पिङ्गल, Piṅgala / "καστανόξανθο - καφέ", "χρυσό", "ηλιακό") και το Sushumna (सुषुम्णा, Suṣumṇā / "πολύ ευγενικό", "καλοσυνάτο").

MULADHARA
(मूलाधार / "ROOT")

Αριθμός Πετάλων: 4 (चार, Chaar)
Χρώμα: Κόκκινο (लाल, Laal)
Στοιχείο: Γη (धरती, Dharatee)
Buddha (बुद्धा): Amoghasiddhi (अमोघसिद्धि / དོན་ཡོད་གྲུབ་པ་ / 不空成就佛 / ふくうじょうじゅぶつ, 不空成就仏 / 불공성취불)
Yogini (योगिनी): Dakini (डाकिनी / མཁའ་འགྲོ་མ་ / 空行母, 荼枳尼)

Bija Mantra (बीज मंत्र):
लं LAM 


Επίσης, πιστεύεται ότι το Muladhara (मूलाधार) είναι μία διακριτική κατοικία του Θεού του Ινδουισμού, Ganapati (गणपति / गणेश, Ganesha).
- Στην λατρευτικότερη προσευχή για τον Ganapati (गणपति), την Ganapati Atharvashirsha (गणपत्यथर्वशीर्ष, Gaṇapatyarthavaśīrṣa), αναφέρεται ότι:
"Αυτός που προσεύχεται στον Lord Ganapati (गणपति), θα μπορούσε εύκολα να καταλάβει την ιδέα και να αντιληφθεί τον Brahman (ब्रह्मन्)".


Η παρασκευή της βασικής formula του Muladhara Soli Dharma (मूलाधार सोली धर्म), είχε ξεκινήσει στις 04 Φεβρουαρίου 2019 του Γρηγοριανού Ημερολογίου (Θιβετιανό Ημερολόγιο: 05 Φεβρουαρίου 2146) στις 22:55' μ.μ. (ώρα Ελλάδος, UTC+02:00), με την Νέα Σελήνη (གསར་པ ཟླ་བ།, नया चाँद) στην 15° 45' μοίρα του Υδροχόου (घड़ा,कलश, Kumbha).
Αυτή η Νέα Σελήνη (གསར་པ ཟླ་བ།, नया चाँद) σηματοδοτούσε την Losar (བོད་ཀྱི་ལོ་གསར།, लोसर, 历年), την Θιβετιανή Πρωτοχρονιά με την οποία ξεκινούσε η Χρονιά του Θυληκού Χοίρου της Γής (མོ སའི་གོ་ལ། ཕག་པ།, महिला पृथ्वी सुअर / सूअर, 母地豬/ 野豬).

Η βασική formula του Muladhara Soli Dharma (मूलाधार सोली धर्म), ολοκληρώθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2021 του Γρηγοριανού Ημερολογίου (Θιβετιανό Ημερολόγιο: 14 Φεβρουαρίου 2148) στις 21:04' μ.μ. (ώρα Ελλάδος, UTC+02:00), με την Νέα Σελήνη (གསར་པ ཟླ་བ།, नया चाँद) στην 23° 16' του Υδροχόου (घड़ा, कलश, Kumbha).
Αυτή η Νέα Σελήνη (གསར་པ ཟླ་བ།, नया चाँद) σηματοδοτούσε την Losar (བོད་ཀྱི་ལོ་གསར།, लोसर, 历年), την Θιβετιανή Πρωτοχρονιά με την οποία ξεκινούσε η Χρονιά του Θηλυκού Βουβαλιού της Γης (མོ སའི་གོ་ལ གླང, 母土牛).

- Τα τελικά συστατικά της formula των Chakras Soli Dharma (चक्रों सोली धर्म), προστίθενται σε συγκεκριμένες φάσεις της Σελήνης (चन्द्र, Chandra) πριν από την παράδοση τους.
- Τα Chakras Soli Dharma (चक्रों सोली धर्म) πρέπει να ανανεώνονται κάθε χρόνο.

Η formula του Muladhara Soli Dharma (मूलाधार सोली धर्म), ολοκληρώνεται με την Πανσέληνο (ཟླ་བ།, पूर्णचंद्र) που προηγείται της παραδόσεως του. 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Η formula του Muladhara Soli Dharma (मूलाधार सोली धर्म), περιέχει αγνά, φυσικά αιθέρια έλαια, που έχουν παραχθεί με έκθλιψη, με απόσταξη με ατμό, με την χρήση διαλύτη ή με την χρήση διοξειδίου του άνθρακα.
- Τα αιθέρια έλαια είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένες, αρωματικές και λιπαρές ουσίες, που ενυπάρχουν σε ποικίλα μέρη των φυτών, των βοτάνων, των καρπών και των δένδρων.

Τα αιθέρια έλαια των Soli Dharma (सोली धर्म) αποτελούσαν τα υλικά μυστικών, αρχαίων σαμανικών τεχνικών και η ανάμειξη τους, κάτω από συγκεκριμένες αστρολογικές συνθήκες, εκλύει έντονη συμπαντική ενέργεια.

Η formula του Muladhara Soli Dharma (मूलाधार सोली धर्म), περιέχει διάφορες ποικιλίες αιθέριων ελαίων:
- Κορυφή - Κεφαλή / Κυρίαρχες Νότες: Sandalwood (चंदन, Chandan / Santalum Album), Cedar (देवदार, Devadaar), Incense (धूप, Dhoop), White Musk (श्वत कस्तूरी, Shvat Kastooree), Tonka Beans (टोंका बीन्स, Tonka Beens / Dipteryx Odorata, Kumaru), Vanilla Planifolia (वेनिला प्लैनिफ़ोलिया, Vaneela)
- Μέση - Καρδιά / Κυρίαρχη Νότα: Musk of India (भारत का कस्तूरी, Bhaarat Ka Kastooree)
- Βάση / Κυρίαρχες Νότες: Pepper (मिर्च, Mirch), Paprika (लाल शिमला मिर्च, Laal Shimala Mirch), Oak (बलूत, Baloot), Caraway (जीरा, Jeera), Patchouli (सुगंधरा, Sugandhara)

Το έλαιο του Muladhara Soli Dharma (मूलाधार सोली धर्म), προέρχεται από την πρόσμιξη διαφόρων ελαίων, όπου κυριαρχεί το φυσικό Αμυγδαλέλαιο (बादाम तेल, Badam Tel).


ΧΡΗΣΕΙΣ:
Η χρήση του ενεργειακού λαδιού, Muladhara Soli Dharma (मूलाधार सोली धर्म) είναι εξωτερική.

- Το ενεργειακό λάδι, Muladhara Soli Dharma (मूलाधार सोली धर्म) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άρωμα, ως λάδι σώματος και ως λάδι για μασάζ.
Health Note: Μερικά από τα συστατικά των ενεργειακών λαδιών, Soli Dharma (सोली धर्म) είναι ιδιαιτέρως ισχυρά και θα μπορούσαν να προκαλέσουν κάποιον ερεθισμό σε ευαίσθητα δέρματα.
Συνιστούμε την δοκιμαστική επάλειψη μερικών σταγόνων σε μικρή περιοχή του δέρματος σας, πριν την αρχική χρήση.
Σε περίπτωση ερεθισμού ή άλλων συμπτωμάτων (δύσπνοια, δυσφορία, κτλ.) μην συνεχίσετε την χρήση του.

- Για την μέγιστη απόδοση των ευεργετικών ιδιοτήτων του ενεργειακού λαδιού, Muladhara Soli Dharma (मूलाधार सोली धर्म), συνίσταται η καθημερινή επάλειψη του, στο Muladhara (मूलाधार, Mūlādhāra), το Τσάκρα της Βάσης ή της Ρίζας (रूट चक्र / Root Chakra).
Συνιστούμε την ταυτόχρονη εκφορά του Bija Mantra (बीज मंत्र) του Muladhara (मूलाधार, Mūlādhāra): Lam (लं).
Health Note: Χρησιμοποιήστε το με σύνεση. (Μερικές σταγόνες αρκούν, ώστε να έχετε το επιθυμητό ενεργειακό αποτέλεσμα)

- Επίσης, το ενεργειακό λάδι, Muladhara Soli Dharma  (मूलाधार सोली धर्म) μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μικρή ποσότητα, για την επάλειψη των ξύλινων επιφανειών των επίπλων ενός χώρου, ώστε να διαχυθεί η ευεργετική ενέργεια και το ιδιαίτερο άρωμα του, στην ατμόσφαιρα.
Διατηρήστε το, μέσα στο κουτί του, σε σκιερό και δροσερό μέρος.
Health Note: Κρατήστε το, μακριά από παιδιά και ζώα.