RAHU SOLI DHARMA

Το ενεργειακό λάδι, Rahu Soli Dharma (राहु सोली धर्म) σχετίζεται με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (चन्द्र, Chandra)

160,00 €

Το ενεργειακό λάδι, Rahu Soli Dharma (राहु सोली धर्म) προστατεύει από τις αρνητικές επιδράσεις των Εκλείψεων (चंद्रगहण, Chandragahan) / (ιδιαιτέρως των Ηλιακών), που θα μπορούσαν να διαρκέσουν επί μήνες.

Μία Ηλιακή Έκλειψη (सूर्यग्रहण, Suryagrahan) πραγματοποιείται όταν η Νέα Σελήνη (अमावस्या, Amāvásyā) δημιουργείται κοντά (μέσα στις 17° 25' γεωγραφικού πλάτους της Εκλειπτικής) σε κάποιον Δεσμό της Σελήνης (Chandra, चन्द्र), ενώ μία Σεληνιακή Έκλειψη (चंद्रगहण, Chandragahan) πραγματοποιείται όταν η Πανσέληνος (पूर्णिमा, Purnima) δημιουργείται κοντά (μέσα στις 11° 38' γεωγραφικού πλάτους της Εκλειπτικής) σε οποιοδήποτε Δεσμό της Σελήνης (Chandra, चन्द्र).
- Η Εκλειπτική είναι το μέσο επίπεδο που διαγράφει ο Ήλιος (सूर्य, Surya) στην ουράνια σφαίρα, καθώς αυτός αλλάζει θέση στον ουρανό κατά τη διάρκεια ενός έτους, ή πιο σωστά το μέσο επίπεδο κίνησης της Γης (पृथ्वी, Prithvi) γύρω από τον Ήλιο (सूर्य, Surya).

Ο Rahu (राहु) είναι ένα από τα εννέα σημαντικότερα αστρονομικά σώματα, τους Navagrahas (नवग्रह, 9 Αστρικά Σώματα ή 9 Realms ή 9 Πλανήτες στην Ινδική και Vedic Αστρολογία / 9 Μυθικές Θεότητες του Ινδουισμού), στα αρχαία Ινδουιστικά Αστρολογικά κείμενα.  Σε αντίθεση με τους υπολοίπους οκτώ, ο Rahu (राहु) είναι μία σκιώδης οντότητα που προκαλεί Εκλείψεις (चंद्रगहण, Chandragahan) και είναι ο Βασιλιάς των Μετεωριτών (उल्का, Ulka).

Ο Rahu (राहु) αντιπροσωπεύει την Άνοδο της Σελήνης (Chandra, चन्द्र) στην ελλειπτικής τροχιά της, γύρω από την Γη (पृथ्वी, Prithvi).
- Η παρασκευή της formula του Rahu Soli Dharma (राहु सोली धर्म), είχε ξεκινήσει με την αινιγματική, Ολική Έκλειψη Ηλίου (सूर्यग्रहण, Suryagrahan) της 20ης Μαρτίου 2015, που κατά την Jung Tsee (जुंग तसी, Tibetan Elemental Astrology) σηματοδοτούσε την έναρξη διαφόρων φορτισμένων ενεργειακά γεγονότων.
Στην Δυτική αστρολογία, η συγκεκριμένη Ηλιακή Έκλειψη (सूर्यग्रहण, Suryagrahan) στην τελευταία μοίρα των Ιχθύων (मीन, Mīna), αποτελούσε το έναυσμα σημαντικών εξελίξεων, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε πανανθρώπινο επίπεδο.
Η Ολική Έκλειψη Ηλίου (सूर्यग्रहण, Suryagrahan) της 20ης Μαρτίου 2015 ήταν "δίδυμη" (από ημερολογιακής απόψεως) και θα επαναληφθεί ακριβώς η ίδια (στην ίδια μοίρα του ζωδιακού) μετά από 19 χρόνια, στις 20 Μαρτίου του 2034.
Οι προηγούμενες ιστορικές αντιστοιχίες της, είχαν πραγματοποιηθεί πριν 4 αιώνες (το 1643 και το 1662), όταν στην Ευρώπη γεννιόταν ο Διαφωτισμός και όταν η Οθωμανική αυτοκρατορία είχε φτάσει στο απόγειο της.


- Η ολοκλήρωση της formula του Rahu Soli Dharma (राहु सोली धर्म) που συμπίπτει με την τελειοποίηση του Ketu Soli Dharma (केतु सोली धर्म), είχε πραγματοποιηθεί με την Ολική Έκλειψη Σελήνης (चंद्रगहण, Chandragahan) της 21ης Ιανουαρίου 2019, που κατά την Jung Tsee (जुंग तसी, Tibetan Elemental Astrology) τροφοδοτούσε ενεργειακά τις εξελίξεις.
Στην Δυτική αστρολογία, η συγκεκριμένη Έκλειψη Σελήνης (चंद्रगहण, Chandragahan) στην 1° του Λέοντα (सिंह, Siṃha) - (Σελήνη: 1° του Λέοντα / सिंह, Siṃha - Ήλιος: 1° του Υδροχόου / कुम्भ, Kumbha), δήλωνε το οριστικό τέλος παλαιών κύκλων και καταστάσεων, αλλά και την ανάγκη λήψεως καθοριστικών, ριζοσπαστικών αποφάσεων με σκοπό την επίτευξη μιας περισσότερο ολοκληρωμένης και αρμονικής ζωής.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Η formula του Rahu Soli Dharma (राहु सोली धर्म), περιέχει αγνά, φυσικά αιθέρια έλαια, που έχουν παραχθεί με έκθλιψη, με απόσταξη με ατμό, με την χρήση διαλύτη ή με την χρήση διοξειδίου του άνθρακα.
- Τα αιθέρια έλαια είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένες, αρωματικές και λιπαρές ουσίες, που ενυπάρχουν σε ποικίλα μέρη των φυτών, των βοτάνων, των καρπών και των δένδρων.

Τα αιθέρια έλαια των Soli Dharma (सोली धर्म) αποτελούσαν τα υλικά μυστικών, αρχαίων σαμανικών τεχνικών και η ανάμειξη τους, κάτω από συγκεκριμένες αστρολογικές συνθήκες, εκλύει έντονη συμπαντική ενέργεια.

Η formula του Rahu Soli Dharma (राहु सोली धर्म), περιέχει διάφορες ποικιλίες αιθέριων ελαίων:
- Κορυφή - Κεφαλή / Κυρίαρχες Νότες: Green Pepper (हरी मिर्च, Haree Mirch / Capsicum Annuum), Chili Pepper (लाल मिर्च, Laal Mirch / Capsicum Annuum)
- Μέση - Καρδιά / Κυρίαρχες νότες: Oakmoss (बलूत, Baloot / एवरनिया प्रुनस्त्री, Evernia Prunastri), Patchouli (सुगंधरा, Sugandhara / Pogostemon Cablin), Cumin (जीरा, Jeera), Cedre De Virginie (सेडर डी वर्जिनी, Sedar Dee Varjinee / Juniperus Virginiana), Sandalwood (चंदन, Chandan / Santalum Album), Tonka Beans (टोंका बीन्स, Tonka Beens / Dipteryx Odorata, Kumaru), Vanilla Planifolia (वेनिला प्लैनिफ़ोलिया, Vaneela), Coffee (कॉफ़ी, Kofee), Incense (धूप, Dhoop), Cedar (देवदार, Devadaar) 
- Βάση / Κυρίαρχες νότες: Plum (बेर, Ber), Freesia (फ्रिसिया एंडरसनिया, Phrisiya Endarasaniya / Freesia Andersoniae), Peach (आड़ू, Aadoo), Peony (पेओनी, Paiony पैयोनिया अल्जीरेंसिस, Paiyoniya Aljeerensis / Paeonia Algeriensis), White Musk (श्वत कस्तूरी, Shvat Kastooree), Green Grass (हरी घास, Haree Ghaas), Lily (लिली, Lilee), Lily of the Valley (घाटी की कुमुदिनी, Ghaatee Kee Kumudinee), Jasmine (चमेली, Chamelee), Ylang Ylang (यलंग यलंग, Yalang Yalang), Rose (गुलाब का फूल, Gulaab Ka Phool), Coriander (धनिया, Dhaniya)

Το έλαιο του Rahu Soli Dharma (राहु सोली धर्म) προέρχεται από την πρόσμιξη διαφόρων ελαίων, όπου κυριαρχεί το φυσικό Αμυγδαλέλαιο (बादाम तेल, Badam Tel).


ΧΡΗΣΕΙΣ:

Η χρήση του ενεργειακού λαδιού, Rahu Soli Dharma (राहु सोली धर्म) είναι εξωτερική.

- Το ενεργειακό λάδι, Rahu Soli Dharma (राहु सोली धर्म) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άρωμα, ως λάδι σώματος και ως λάδι για μασάζ.
Health
Note: Μερικά από τα συστατικά των ενεργειακών λαδιών, Soli Dharma (सोली धर्म) είναι ιδιαιτέρως ισχυρά και θα μπορούσαν να προκαλέσουν κάποιον ερεθισμό σε ευαίσθητα δέρματα.
Συνιστούμε την δοκιμαστική επάλειψη μερικών σταγόνων σε μικρή περιοχή του δέρματος σας, πριν την αρχική χρήση. Σε περίπτωση ερεθισμού ή άλλων συμπτωμάτων (δύσπνοια, δυσφορία, κτλ) μην συνεχίσετε την χρήση του.

- Για την μέγιστη απόδοση των ευεργετικών ιδιοτήτων του ενεργειακού λαδιού, Rahu Soli Dharma (राहु सोली धर्म), συνίσταται η καθημερινή επάλειψη του, στο Μανιπούρα (Maṇipūra, मणिपूर), το Τσάκρα του Ηλιακού Πλέγματος (सौर जाल चक्र).
Health Note: Χρησιμοποιήστε το με σύνεση. (Μερικές σταγόνες αρκούν, ώστε να έχετε το επιθυμητό ενεργειακό αποτέλεσμα)

- Επίσης, το ενεργειακό λάδι, Rahu Soli Dharma (राहु सोली धर्म) μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μικρή ποσότητα, για την επάλειψη των ξύλινων επιφανειών των επίπλων ενός χώρου, ώστε να διαχυθεί η ευεργετική ενέργεια και το ιδιαίτερο άρωμα του, στην ατμόσφαιρα.
Διατηρήστε το, μέσα στο κουτί του, σε σκιερό και δροσερό μέρος.
Health
Note: Κρατήστε το, μακρυά από παιδιά και ζώα.


मणिपूर
Το Manipura (मणिपूर, Maṇipūra) είναι το Τρίτο Τσάκρα (तीसरा चक्र), σύμφωνα με την Βεδική (वैदिक, Vedic) Παράδοση.
Βρίσκεται πάνω από τον ομφαλό ή ελαφρώς κάτω από το Ηλιακό Πλέγμα (Κοιλιακό Πλέγμα / Solar Plexus ή Celiac Plexus ή Coeliac Plexus / βρίσκεται στην κοιλιά, κοντά στην περιοχή όπου η κοιλιακή, η άνω μεσεντέρια και οι νεφρικές αρτηρίες διακλαδώνονται από την κοιλιακή αορτή).
Το Manipura (मणिपूर, Maṇipūra), μεταφραζόμενο από τα Σανσκριτικά, σημαίνει: "εξαιρετικό πετράδι" ή "στιλπνό πετράδι" (διαφορετικά ή λανθασμένα, μεταφράζεται ως "πόλη των πετραδιών").
Το Manipura (मणिपूर, Maṇipūra) συχνά συνδέεται με τα χρώματα: κίτρινο και μπλε στην κλασσική Tantra (तंत्र) και με το κόκκινο στην Nath παράδοση (नाथ / नाथा, Natha / μία Σαϊβιστική υποπαράδοση στον Ινδουισμό) - (शैववाद, Shaivism / Σαϊβισμός / μία από τις μεγαλύτερες παραδόσεις του Ινδουισμού που λατρεύει τον शिव, Shiva ως το Ανώτατο Ον).
Το Manipura (मणिपूर, Maṇipūra) σχετίζεται με την Φωτιά (अग्नि) και την Δύναμη της Μεταμορφώσεως.
Λέγεται ότι το Manipura (मणिपूर, Maṇipūra) είναι η κατοικία του Agni (अग्नि / "Φωτιά" / που συμπίπτει να είναι η οντότητα - στοιχείο, η οποία είναι υπεύθυνη για όλες τις πεπτικές και μεταβολικές λειτουργίες των ανθρώπων, σύμφωνα με την आयुर्वेद, Ayurveda) και του ζωτικής σημασίας ανέμου, Samana Vayu (प्राण, Prana / "δύναμη ζωής" ή "ζωτική αρχή").
- Ο Samana Vayu (प्राण, Prana) διεισδύει στην πραγματικότητα όλων των επιπέδων, συμπεριλαμβανομένων των αψύχων. Στην Ινδουιστική Γραμματεία, ο Prana (प्राण) μερικές φορές περιγράφεται ότι προέρχεται από τον Ήλιο και ότι συνδέει τα στοιχεία της Φύσης.
Οι ενέργειες του Prana Vayu (प्राण वायु) και του Apana Vayu (अपाना वायु) - (δηλαδή, της προς τα μέσα και της προς τα έξω ρέουσας ενέργειας), συναντιόνται στο σημείο σε ένα εξισορροπημένο σύστημα.
Το Manipura (मणिपूर, Maṇipūra) είναι ο οίκος του Κοιλιακού Πλέγματος, που εννευρώνει το μεγαλύτερο μέρος του πεπτικού συστήματος.
Στην Ιατρική που βασίζεται στα Τσάκρα (चक्र), οι πρακτικοί δουλεύουν την περιοχή για να επιτύχουν υγιέστερη πέψη, σωστότερους αποκλεισμούς, καλύτερη λειτουργία του παγκρέατος, του συκωτιού και των επινεφριδίων.
Αδύνατη Agni (अग्नि / "Φωτιά") στο Κοιλιακό Πλέγμα, οδηγεί σε ατελείς πέψεις, σκέψεις και συναισθήματα, ενώ είναι και η πηγή της Ama (विषाक्तता, Τοξικότητας).