SHUKRA SOLI DHARMA

Το ενεργειακό λάδι, Shukra Soli Dharma (शुक्र सोली धर्म) σχετίζεται με τις ευεργετικές ιδιότητες της Αφροδίτης (शुक्र, Shukra)

160,00 €

Η Αφροδίτη (शुक्र, Shukra) είναι ο πλανήτης του έρωτα, του αισθησιασμού, της αγάπης, των διαπροσωπικών σχέσεων και των χρημάτων.
Συμβολίζει την ομορφιά και την αρμονικότητα του Απέραντου.
Γεννά στην ανθρώπινη ψυχή, τον "έρωτα" για την ένωση της με το Όλον - τον τόπο προέλευσης και προορισμού της.

"Ούρανία πολύυμνε φιλομμειδής Άφροδίτη. Ποντογενής γενέτειρα, θεά φιλοπάννυχε. Σεμνή νυκτερία ζεύκτειρα,
δολοπλόκε μήτερ Άνάγκης'. Πάντα γάρ έκ σέθεν έστίν, ύπεζεύξω δέ (τε) κόσμον καί κρατέεις τρισσών μοιρών ."
- Ορφικός Ύμνος προς την Αφροδίτη.

Η Shukra (शुक्र, Venus) ανήκει στους Navagrahas (नवग्रह, 9 Αστρικά Σώματα ή 9 Realms ή 9 Πλανήτες στην Ινδική και Vedic Αστρολογία / 9 Μυθικές Θεότητες του Ινδουισμού) και συμβολίζει την αρμονία και την απόλαυση.


- Η παρασκευή της formula του Shukra Soli Dharma (शुक्र सोली धर्म), είχε ξεκινήσει υπό την επιρροή της αστρολογικής συγκυρίας της 10ης Μαΐου 2016, η οποία κατά την Jung Tsee (जुंग तसी, Tibetan Elemental Astrology) απελευθέρωνε έντονη ενέργεια που επιδρούσε στην ερωτική και την υλική ευημερία.
Στην Δυτική Αστρολογία, την ίδια ημέρα στις 19:00 μμ., η Αφροδίτη (शुक्र, Shukra) τελειοποιούσε ένα μεγαλειώδες Τρίγωνο με τον Δία (बृहस्पति, Bṛhaspati).
Υπό την επιρροή του, η έκφραση των βαθύτερων συναισθημάτων ήταν ευκολότερη και τα αποτελέσματα της, εξαιρετικά.
Η καλοσύνη, η αγάπη και η ομορφιά, τα οποία εξέπεμπε η ενέργεια του συγκεκριμένου Τριγώνου, είναι τα "συστατικά" που εμπεριέχονται στο Shukra Soli Dharma (शुक्र सोली धर्म)


- Η formula του Shukra Soli Dharma (शुक्र सोली धर्म), ολοκληρώθηκε την Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017 στις 20:08 μμ. που η Αφροδίτη (शुक्र, Shukra) τελειοποιούσε ένα ακόμη ευοίωνο Τρίγωνο με τον Δία (बृहस्पति, Bṛhaspati).
Η συγκεκριμένη ημέρα (Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017) και ώρα (20:08 μμ.), εξεταζόμενες αριθμολογικά, μας δίνουν μία επιπλέον θεώρηση:
- Τρίτη (Ημέρα του Άρη / मंगलावरा, Mangalavara), ημέρα γεμάτη δυναμισμό.
- 18 Ιουλίου 2017, ημέρα που αντιστοιχεί στον αριθμό 17, αριθμό της 'Ίασης.
- 20:08 μμ., ώρα που αθροίζει 10=1+0=1, που αντιστοιχεί στον Ήλιο (सूर्य, Surya) και την Νέα Αρχή.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Η formula του Shukra Soli Dharma (शुक्र सोली धर्म), περιέχει αγνά, φυσικά αιθέρια έλαια, που έχουν παραχθεί με έκθλιψη, με απόσταξη με ατμό, με την χρήση διαλύτη ή με την χρήση διοξειδίου του άνθρακα.
- Τα αιθέρια έλαια είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένες, αρωματικές και λιπαρές ουσίες, που ενυπάρχουν σε ποικίλα μέρη των φυτών, των βοτάνων, των καρπών και των δένδρων.

Τα αιθέρια έλαια των Soli Dharma (सोली धर्म) αποτελούσαν τα υλικά μυστικών, αρχαίων σαμανικών τεχνικών και η ανάμειξη τους, κάτω από συγκεκριμένες αστρολογικές συνθήκες, εκλύει έντονη συμπαντική ενέργεια.

Η formula του Shukra Soli Dharma (शुक्र सोली धर्म), περιέχει διάφορες ποικιλίες αιθέριων ελαίων:
- Κορυφή - Κεφαλή / Κυρίαρχη νότα: Hyacinth (हायसिंथ, Hayasinth / Hyacinthus Orientalis)
- Μέση - Καρδιά / Κυρίαρχες νότες: Mandarin Orange (मंडारिन संतरे, Mandaarin Santare / Citrus Reticulata), Neroli (नारंग फूल तेल, Nairoli / Citrus Aurantium, Bigaradia), Saffron (कुङ्कुमं, Kunkumam / Crocus Sativus), Nutmeg (जायफल, Jaayaphal / Myristica Fragrans), Cardamom (इलायची, Ilaayachee / Elettaria Cardamomum), Mastic (गोंद, Gond / Pistacia Lentiscus), Rose (रोजा रूबिगिनोसा, Roja Roobiginosa / Rosa Rubiginosa), Jasmine (चमेली, Chamelee / Jasminum Sambac), Orange Blossom (नारंगी के फूल, Naarangee Ke Phool / Citrus Sinensis), Kulfi (क़ुल्फ़ी, Kulphee), Wood (लकड़ी, Lakadee), Amber (अंबर, Ambar), Sandalwood (चंदन, Chandan / Santalum Album), Vanilla planifolia (वेनिला प्लैनिफ़ोलिया, Vaneela)
- Βάση / Κυρίαρχη νότα: Tabaco (तमाखुः, Tanbaku / Tabac)

Το έλαιο του Shukra Soli Dharma (शुक्र सोली धर्म), προέρχεται από την πρόσμιξη διαφόρων ελαίων, όπου κυριαρχεί το φυσικό Αμυγδαλέλαιο (बादाम तेल, Badam Tel).


ΧΡΗΣΕΙΣ:

Η χρήση του ενεργειακού λαδιού, Shukra Soli Dharma (शुक्र सोली धर्म) είναι εξωτερική.

- Το ενεργειακό λάδι, Shukra Soli Dharma (शुक्र सोली धर्म) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άρωμα, ως λάδι σώματος και ως λάδι για μασάζ.
Health Note: Μερικά από τα συστατικά των ενεργειακών λαδιών, Soli Dharma (सोली धर्म) είναι ιδιαιτέρως ισχυρά και θα μπορούσαν να προκαλέσουν κάποιον ερεθισμό σε ευαίσθητα δέρματα.
Συνιστούμε την δοκιμαστική επάλειψη μερικών σταγόνων σε μικρή περιοχή του δέρματος σας, πριν την αρχική χρήση. Σε περίπτωση ερεθισμού ή άλλων συμπτωμάτων (δύσπνοια, δυσφορία, κτλ.) μην συνεχίσετε την χρήση του.

- Για την μέγιστη απόδοση των ευεργετικών ιδιοτήτων του ενεργειακού λαδιού, Shukra Soli Dharma (शुक्र सोली धर्म), συνίσταται η καθημερινή επάλειψη του, στο Άτζνα (आज्ञा, Ājñā), το Τσάκρα του Τρίτου Ματιού (तीसरी आंख चक्र) και στο Βισούντα (विशुद्ध, Viśuddha), το Τσάκρα του Λαιμού (गला चक्र).
Health Note: Χρησιμοποιήστε το με σύνεση. (Μερικές σταγόνες αρκούν, ώστε να έχετε το επιθυμητό ενεργειακό αποτέλεσμα)

- Επίσης, το ενεργειακό λάδι, Shukra Soli Dharma (शुक्र सोली धर्म) μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μικρή ποσότητα, για την επάλειψη των ξύλινων επιφανειών των επίπλων ενός χώρου, ώστε να διαχυθεί η ευεργετική ενέργεια και το ιδιαίτερο άρωμα του, στην ατμόσφαιρα.
Διατηρήστε το, μέσα στο κουτί του, σε σκιερό και δροσερό μέρος.
Health Note: Κρατήστε το, μακριά από παιδιά και ζώα.

आज्ञा
Το Τσάκρα του Τρίτου Ματιού (तीसरी आंख चक्र, आज्ञा, Ājñā / गुरु चक्र, Guru Chakra) είναι το Έκτο Τσάκρα (छठा चक्र).
Στην Ινδουιστική Παράδοση, υποδηλώνει τον Υποσυνείδητο Νου, την απευθείας σύνδεση με τον Brahman (ब्रह्म / Ινδουισμός: η υψηλότερη Οικουμενική Αρχή, η Απόλυτη Πραγματικότητα στο Σύμπαν).
Ενώ τα δύο μάτια του ανθρώπου βλέπουν τον φυσικό κόσμο, το Τρίτο Μάτι (तीसरी आंख), πιστεύεται ότι αποκαλύπτει ενοράσεις που σχετίζονται με το μέλλον.
Το Τσάκρα του Τρίτου Ματιού (तीसरी आंख चक्र, आज्ञा, Ājñā / गुरु चक्र, Guru Chakra), λέγεται ότι συνδέει τους ανθρώπους με την διαίσθηση τους, τους δίνει την δυνατότητα να επικοινωνούν με τον κόσμο ή τους βοηθά να λαμβάνουν μηνύματα από το παρελθόν και το μέλλον.
Το Ajna Chakra (आज्ञा चक्र) βρίσκεται στον εγκέφαλο, ακριβώς πίσω από το κέντρο μεταξύ των φρυδιών (Κωνοειδής Αδένας).
Η περιοχή του Ajna Chakra (आज्ञा चक्र) αποτελεί ιερό σημείο για τους Ινδουιστές, όπου βάζουν ένα έντονο κόκκινο bindi (बिंदी, η χρωματιστή κηλίδα που βάζουν στο κέντρο του μετώπου, κυρίως οι Ινδουιστές και Τζαϊνιστές της Ινδικής Υποηπείρου), δείχνοντας την ευλαβική πίστη τους, σε αυτό.

विशुद्ध
Το Βισούντα (विशुद्ध, Viśuddha) ή Τσάκρα του Λαιμού (गला चक्र / विशुद्ध, Viśuddha / कांत पद्मा, Kanth Padma / शोश दला, Shodash Dala) είναι το Πέμπτο Τσάκρα (पाँचवाँ चक्र).
Είναι τοποθετημένο στην περιοχή του λαιμού (στο κέντρο, στο ύψος του Λάρυγγα / Ενδοκρινής: Θυρεοειδής Αδένας) και αποτελεί τον δίαυλο της ενέργειας από τα χαμηλότερα μέρη του σώματος στο κεφάλι.
Η Θεότητα που κατοικεί σε αυτό το Τσάκρα (चक्र) είναι ο Panchavaktra Shiva (पंचवत्त्र शिव).