BUDDHA VAJRAYOGINI SOLI DHARMA

Το Buddha Vajrayogini Soli Dharma (वज्रयोगिनी सोली धर्म) σχετίζεται με την Ταντρική Βουδιστική (वज्रयान, Vajrayāna) Θηλυκή υπόσταση του Buddha (बुद्ध)

160,00 €

Vajrayoginī (वज्रयोगिनी) λέγεται η Ταντρική Βουδιστική (वज्रयान, Vajrayāna) Θηλυκή υπόσταση του Buddha (बुद्ध).
Το Buddha Vajrayogini Soli Dharma (वज्रयोगिनी सोली धर्म) υπόσχεται "Enlightenment" (बोधि, Bodhi / Επιφώτιση ή Διαφώτιση)
- Η παρασκευή της formula του Buddha Vajrayogini Soli Dharma (वज्रयोगिनी सोली धर्म), είχε ξεκινήσει υπό την επιρροή της αστρολογικής συγκυρίας της 12ης Ιανουαρίου 2017, στις 13:34 μμ, που είχαμε Πανσέληνο (पूर्णिमा, Purnima) στον Καρκίνο (कर्क, Karka).

- Η formula του Buddha Vajrayogini Soli Dharma (वज्रयोगिनी सोली धर्म), ολοκληρώθηκε την 22α Δεκεμβρίου 2018, στις 19:48 μμ, που είχαμε μία ακόμη Πανσέληνο (पूर्णिमा, Purnima) στον Καρκίνο (कर्क, Karka). / Ο κυβερνήτης του Καρκίνου (कर्क, Karka), είναι η Σελήνη (चन्द्र, Chandra), που αντανακλά την "θηλυκή πλευρά" των ανθρώπων.


Η Πανσέληνος (पूर्णिमा, Purnima) κάθε μήνα, θεωρείται ιερή για τους Θιβετιανούς και κατάλληλη για μυστικιστικούς διαλογισμούς, ενώ κατά την Jung Tsee (जुंग तसी, Tibetan Elemental Astrology) απελευθερώνει έντονη συμπαντική ενέργεια που επιδρά στις ζωές των ανθρώπων.

Η 10η και η 25η ημέρα κάθε μήνα του Θιβετιανού Ημερολογίου, είναι αφιερωμένες στην Vajrayoginī (वज्रयोगिनी).

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Η εσάνς της Vajrayoginī (वज्रयोगिनी) είναι το "Maharaga" (महान् रुष् / "Great Passion" /  "Μεγάλο Πάθος") και το Buddha Vajrayogini Soli Dharma (वज्रयोगिनी सोली धर्म) περιέχει πολύτιμα συστατικά, επιλεγμένα από Θιβετιανούς Διδασκάλους, οι οποίοι ανήκουν στο Γενεαλογικό Δέντρο της κλειστής μονής της Dorkhar (दोरखर / Ancient Dukezong / Chinese: 独克宗), που ευλογούν τα Soli Dharma (सोली धर्म).

Η formula του Buddha Vajrayogini Soli Dharma (वज्रयोगिनी सोली धर्म), περιέχει αγνά, φυσικά αιθέρια έλαια που έχουν παραχθεί με έκθλιψη, με απόσταξη με ατμό, με την χρήση διαλύτη ή με την χρήση διοξειδίου του άνθρακα.
- Τα αιθέρια έλαια είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένες, αρωματικές και λιπαρές ουσίες, που ενυπάρχουν σε ποικίλα μέρη των φυτών, των βοτάνων, των καρπών και των δένδρων.

Τα αιθέρια έλαια των Soli Dharma (सोली धर्म) αποτελούσαν τα υλικά μυστικών, αρχαίων σαμανικών τεχνικών και η ανάμειξη τους, κάτω από συγκεκριμένες αστρολογικές συνθήκες, εκλύει έντονη συμπαντική ενέργεια.

Η formula του Buddha Vajrayogini Soli Dharma (वज्रयोगिनी सोली धर्म), περιέχει διάφορες ποικιλίες αιθέριων ελαίων: 
- Κορυφή - Κεφαλή / Κυρίαρχες νότες: Orange (संतरा, Santara), Grapefruit (चकोतरा, Chakotara / Citrus × Paradisi), Mandarin Orange (मंडारिन संतरे, Mandaarin Santare), African Orange Bloom (अफ्रीकी नारंगी खिल, Aphreekee Naarangee Khil), Patchouli (सुगंधरा, Sugandhara)  
- Μέση - Καρδιά / Κυρίαρχες νότες: Pepper (मिर्च, Mirch), Cedar (देवदार, Devadaar), Vetiver (क्राइसोपोगोन ज़िज़ानियोइड्स, Kraisopogon Zizaaniyoids / Chrysopogon Zizanioides), Benzoin (गुग्गल, Guggal), Musk (कस्तूरी, Kastooree), Sandalwood (चंदन, Chandan / Santalum Album)
- Βάση / Κυρίαρχες νότες: Plum (बेर, Ber), Plumeria Rubra (प्लमेरिया रूरा, Plameriya Roora, देवा गणनेरु, Deva Ganneru, चम्पा, Champa / Frangipani), Orchid (आर्किड, Aarkid / Orchidaceae), Pelargonium Graveolens (पेलार्गोनियम ग्रेवोलेंस, Pelaargoniyam Grevolens) 

Το έλαιο του Buddha Vajrayogini Soli Dharma (वज्रयोगिनी सोली धर्म) προέρχεται από την πρόσμιξη διαφόρων ελαίων, όπου κυριαρχεί το φυσικό Αμυγδαλέλαιο (बादाम तेल, Badam Tel).


ΧΡΗΣΕΙΣ:

Η χρήση του ενεργειακού λαδιού, Buddha Vajrayogini Soli Dharma (वज्रयोगिनी सोली धर्म) είναι εξωτερική.

- Το ενεργειακό λάδι, Buddha Vajrayogini Soli Dharma (वज्रयोगिनी सोली धर्म) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άρωμα, ως λάδι σώματος και ως λάδι για μασάζ.
Health Note: Μερικά από τα συστατικά των ενεργειακών λαδιών, Soli Dharma (सोली धर्म) είναι ιδιαιτέρως ισχυρά και θα μπορούσαν να προκαλέσουν κάποιον ερεθισμό σε ευαίσθητα δέρματα. 
Συνιστούμε την δοκιμαστική επάλειψη μερικών σταγόνων σε μικρή περιοχή του δέρματος σας, πριν την αρχική χρήση. Σε περίπτωση ερεθισμού ή άλλων συμπτωμάτων (δύσπνοια, δυσφορία, κτλ) μην συνεχίσετε την χρήση του.

- Για την μέγιστη απόδοση των ευεργετικών ιδιοτήτων του ενεργειακού λαδιού, Buddha Vajrayogini Soli Dharma (वज्रयोगिनी सोली धर्म), συνίσταται η καθημερινή επάλειψη του, στο Μανιπούρα (मणिपूर, Maṇipūra), το Τσάκρα του Ηλιακού Πλέγματος (सौर जाल चक्र).
Health Note: Χρησιμοποιήστε το με σύνεση. (Μερικές σταγόνες αρκούν, ώστε να έχετε το επιθυμητό ενεργειακό αποτέλεσμα) 

- Επίσης, το ενεργειακό λάδι, Buddha Vajrayogini Soli Dharma (वज्रयोगिनी सोली धर्म) μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μικρή ποσότητα, για την επάλειψη των ξύλινων επιφανειών των επίπλων ενός χώρου, ώστε να διαχυθεί η ευεργετική ενέργεια και το ιδιαίτερο άρωμα του, στην ατμόσφαιρα.
Διατηρήστε το, μέσα στο κουτί του, σε σκιερό και δροσερό μέρος.
Health Note: Κρατήστε το, μακρυά από παιδιά και ζώα.

मणिपूर
Το Manipura (मणिपूर, Maṇipūra) είναι το Τρίτο Τσάκρα (तीसरा चक्र), σύμφωνα με την Βεδική (वैदिक, Vedic) Παράδοση.
Βρίσκεται πάνω από τον ομφαλό ή ελαφρώς κάτω από το Ηλιακό Πλέγμα (Κοιλιακό Πλέγμα / Solar Plexus ή Celiac Plexus ή Coeliac Plexus / βρίσκεται στην κοιλιά, κοντά στην περιοχή όπου η κοιλιακή, η άνω μεσεντέρια και οι νεφρικές αρτηρίες διακλαδώνονται από την κοιλιακή αορτή).
Το Manipura (मणिपूर, Maṇipūra), μεταφραζόμενο από τα Σανσκριτικά, σημαίνει: "εξαιρετικό πετράδι" ή "στιλπνό πετράδι" (διαφορετικά ή λανθασμένα, μεταφράζεται ως "πόλη των πετραδιών").
Το Manipura (मणिपूर, Maṇipūra) συχνά συνδέεται με τα χρώματα: κίτρινο και μπλε στην κλασσική Tantra (तंत्र) και με το κόκκινο στην Nath παράδοση (नाथ / नाथा, Natha / μία Σαϊβιστική υποπαράδοση στον Ινδουισμό) - (शैववाद, Shaivism / Σαϊβισμός / μία από τις μεγαλύτερες παραδόσεις του Ινδουισμού που λατρεύει τον शिव, Shiva ως το Ανώτατο Ον).
Το Manipura (मणिपूर, Maṇipūra) σχετίζεται με την Φωτιά (अग्नि) και την Δύναμη της Μεταμορφώσεως.
Λέγεται ότι το Manipura (मणिपूर, Maṇipūra) είναι η κατοικία του Agni (अग्नि / "Φωτιά" / που συμπίπτει να είναι η οντότητα - στοιχείο, η οποία είναι υπεύθυνη για όλες τις πεπτικές και μεταβολικές λειτουργίες των ανθρώπων, σύμφωνα με την आयुर्वेद, Ayurveda) και του ζωτικής σημασίας ανέμου, Samana Vayu (प्राण, Prana / "δύναμη ζωής" ή "ζωτική αρχή") - (Ο Samana Vayu / प्राण, Prana διεισδύει στην πραγματικότητα όλων των επιπέδων, συμπεριλαμβανομένων των αψύχων) - (Στην Ινδουιστική Γραμματεία, ο प्राण, Prana μερικές φορές περιγράφεται ότι προέρχεται από τον Ήλιο και ότι συνδέει τα στοιχεία της Φύσης).
Οι ενέργειες του Prana Vayu (प्राण वायु) και του Apana Vayu (अपाना वायु) - (η προς τα μέσα και η προς τα έξω ρέουσα ενέργεια), συναντιόνται στο σημείο σε ένα εξισορροπημένο σύστημα. 
Το Manipura (मणिपूर, Maṇipūra) είναι ο οίκος του Κοιλιακού Πλέγματος, που εννευρώνει το μεγαλύτερο μέρος του πεπτικού συστήματος.
Στην Ιατρική που βασίζεται στα Τσάκρα, οι πρακτικοί δουλεύουν την περιοχή για να επιτύχουν υγιέστερη πέψη, σωστότερους αποκλεισμούς, καλύτερη λειτουργία του παγκρέατος, του συκωτιού και των επινεφριδίων. 
Αδύνατη Agni (अग्नि / "Φωτιά") στο Κοιλιακό Πλέγμα, οδηγεί σε ατελείς πέψεις, σκέψεις και συναισθήματα, ενώ είναι και η πηγή της Ama (विषाक्तता, Τοξικότητας).