VARUNA SOLI DHARMA

Το ενεργειακό λάδι, Varuna Soli Dharma (वरुण सोली धर्म) σχετίζεται με τις ιδιότητες του Ποσειδώνα (Neptune / वरुण, Varuna)

160,00 €


Ο Ποσειδώνας (Neptune / वरुण, Varuna) είναι ο πλανήτης των ιδανικών, της εξιδανίκευσης, του ιδεαλισμού και των ονείρων.
Επιπλέον, σχετίζεται με την εξαπάτηση και την φαντασία.

Στην Ινδική Μυθολογία, ο Varuna (वरुण / Neptune, Ποσειδών) είναι ο Θεός της Βροχής, παρότι "Varuna" σημαίνει ο "Θεός της Θάλασσας".

Σύμφωνα με τους Θιβετιανούς Διδασκάλους, οι οποίοι ανήκουν στο Γενεαλογικό Δέντρο της κλειστής μονής της Dorkhar (दोरखर / Ancient Dukezong / Chinese: 独克宗), που ευλογούν τα ενεργειακά λάδια Soli Dharma (सोली धर्म), το Varuna Soli Dharma (वरुण सोली धर्म) μας βοηθά να αποκτήσουμε όραμα στην ζωή μας και μας δίνει την δύναμη να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας.
Ακόμη, μας προφυλάσσει από εξαπατήσεις και διαλύει τις αυταπάτες μας.
Η συμβολή του, στην ψυχική εξισορρόπηση είναι συχνά πολύτιμη, αφού μας βοηθά να ξεφύγουμε από τις έντονες πιέσεις και μας εμψυχώνει με ελπιδοφόρα οράματα που κάνουν ευτυχέστερη την ζωή μας.
Επιπρόσθετα, ενδυναμώνει την διαίσθηση και απογειώνει την φαντασία μας.

Το Varuna Soli Dharma (वरुण सोली धर्म) χρησιμοποιείται από τους μοναχούς της Dorkhar (दोरखर / Ancient Dukezong / Chinese: 独克宗), σε θεραπευτικούς διαλογισμούς, όπου αρχίζουν να συντελούνται εσωτερικές ενεργειακές διεργασίες τόσο σε ψυχικό, όσο και σε σωματικό επίπεδο. 

- Η παρασκευή της formula του Varuna Soli Dharma (वरुण सोली धर्म) είχε ξεκινήσει υπό την επιρροή της αστρολογικής συγκυρίας της 18ης Νοεμβρίου του 2016, η οποία κατά την Jung Tsee (जुंग तसी, Tibetan Elemental Astrology) μας έδινε την ευκαιρία να ανακατατάξουμε τον συναισθηματικό και ψυχικό κόσμο μας, αλλά και να ενισχύσουμε την διαίσθηση μας.

Στην Δυτική Αστρολογία, η 18/11/2016 ήταν η ημέρα, που ο πλανήτης Ποσειδώνας (Neptune / वरुण, Varuna) ξεκινούσε την ορθόδρομη φορά του, στο ζώδιο (राशि, Rāśi) των Ιχθύων (मीन, Mīna), όπου θα παραμείνει έως τις 26 Ιανουαρίου το 2026.
Η θέση του Ποσειδώνα (Neptune / वरुण, Varuna) στους Ιχθύες (मीन, Mīna) - (που αποτελεί και τον κυβερνήτη-πλανήτη τους), θεωρείται ιδιαίτερα ευεργετική.


- Η formula του Varuna Soli Dharma (वरुण सोली धर्म), ολοκληρώθηκε στις 25 Νοεμβρίου του 2018, που ο Ποσειδώνας (Neptune / वरुण, Varuna) ξαναγύριζε στην ορθή πορεία του, στο ζώδιο (राशि, Rāśi) των Ιχθύων (मीन, Mīna), μετά από έναν ανάδρομο κύκλο περίπου 5 μηνών.
Σύμφωνα με την Jung Tsee (जुंग तसी, Tibetan Elemental Astrology), την συγκεκριμένη ημερομηνία υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε να διαισθανθούμε τις βαθύτερες επιθυμίες μας και να οραματιστούμε ένα ευημερέστερο μέλλον. 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Η formula του Varuna Soli Dharma (वरुण सोली धर्म) περιέχει αγνά, φυσικά αιθέρια έλαια, που έχουν παραχθεί με έκθλιψη, με απόσταξη με ατμό, με την χρήση διαλύτη ή με την χρήση διοξειδίου του άνθρακα.
- Τα αιθέρια έλαια είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένες, αρωματικές και λιπαρές ουσίες, που ενυπάρχουν σε ποικίλα μέρη των φυτών, των βοτάνων, των καρπών και των δένδρων.

Τα αιθέρια έλαια των Soli Dharma (सोली धर्म) αποτελούσαν τα υλικά μυστικών, αρχαίων σαμανικών τεχνικών και η ανάμειξη τους, κάτω από συγκεκριμένες αστρολογικές συνθήκες, εκλύει έντονη συμπαντική ενέργεια.

Η formula του Varuna Soli Dharma (वरुण सोली धर्म), περιέχει διάφορες ποικιλίες αιθέριων ελαίων:
- Κορυφή - Κεφαλή / Κυρίαρχη Νότα: Tabaco (तमाखुः, Tanbaku / Tabac)
- Μέση - Καρδιά / Κυρίαρχη Νότα: 
Sandalwood (चंदन, Chandan / Santalum Album) 
- Βάση / Κυρίαρχες Νότες: Egyptian Amber (कहरुवा, Misri Ember), Gardenia (गार्डनिया गमीफेरा ,Gardenia Gummifera), Gardenia Imperiale (गार्डेनिया इम्पीरियल, Gaardeniya Impeeriyal), Cinnamon (दारुचिनी, Dalchini)

Το έλαιο του Varuna Soli Dharma (वरुण सोली धर्म) προέρχεται από την πρόσμιξη διαφόρων ελαίων, όπου κυριαρχεί το φυσικό Αμυγδαλέλαιο (बादाम तेल, Badam Tel).


ΧΡΗΣΕΙΣ:

Η χρήση του ενεργειακού λαδιού, Varuna Soli Dharma (वरुण सोली धर्म) είναι εξωτερική.

- Το ενεργειακό λάδι, Varuna Soli Dharma (वरुण सोली धर्म) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άρωμα, ως λάδι σώματος και ως λάδι για μασάζ.
Health
Note: Μερικά από τα συστατικά των ενεργειακών λαδιών, Soli Dharma (सोली धर्म) είναι ιδιαιτέρως ισχυρά και θα μπορούσαν να προκαλέσουν κάποιον ερεθισμό σε ευαίσθητα δέρματα.
Συνιστούμε την δοκιμαστική επάλειψη μερικών σταγόνων σε μικρή περιοχή του δέρματος σας, πριν την αρχική χρήση. Σε περίπτωση ερεθισμού ή άλλων συμπτωμάτων (δύσπνοια, δυσφορία, κτλ) μην συνεχίσετε την χρήση του.

- Για την μέγιστη απόδοση των ευεργετικών ιδιοτήτων του ενεργειακού λαδιού, Varuna Soli Dharma (वरुण सोली धर्म), συνίσταται η καθημερινή επάλειψη του, στο Άτζνα (Ājñā, आज्ञा), το Τσάκρα του Τρίτου Ματιού (तीसरी आंख चक्र).
Health Note: Χρησιμοποιήστε το με σύνεση. (Μερικές σταγόνες αρκούν, ώστε να έχετε το επιθυμητό ενεργειακό αποτέλεσμα)

- Επίσης, το ενεργειακό λάδι, Varuna Soli Dharma (वरुण सोली धर्म) μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μικρή ποσότητα, για την επάλειψη των ξύλινων επιφανειών των επίπλων ενός χώρου, ώστε να διαχυθεί η ευεργετική ενέργεια και το ιδιαίτερο άρωμα του, στην ατμόσφαιρα.
Διατηρήστε το, μέσα στο κουτί του, σε σκιερό και δροσερό μέρος.
Health
Note: Κρατήστε το, μακρυά από παιδιά και ζώα.

आज्ञा
Το Τσάκρα του Τρίτου Ματιού (तीसरी आंख चक्र, आज्ञा, Ājñā / गुरु चक्र, Guru Chakra) είναι το Έκτο Τσάκρα (छठा चक्र).
Στην Ινδουιστική Παράδοση, υποδηλώνει τον Υποσυνείδητο Νου, την απευθείας σύνδεση με τον Brahman (ब्रह्म / Ινδουισμός: η υψηλότερη Οικουμενική Αρχή, η Απόλυτη Πραγματικότητα στο Σύμπαν).
Ενώ τα δύο μάτια του ανθρώπου βλέπουν τον φυσικό κόσμο, το Τρίτο Μάτι (तीसरी आंख), πιστεύεται ότι αποκαλύπτει ενοράσεις που σχετίζονται με το μέλλον.
Το Τσάκρα του Τρίτου Ματιού (तीसरी आंख चक्र, आज्ञा, Ājñā / गुरु चक्र, Guru Chakra), λέγεται ότι συνδέει τους ανθρώπους με την διαίσθηση τους, τους δίνει την δυνατότητα να επικοινωνούν με τον κόσμο ή τους βοηθά να λαμβάνουν μηνύματα από το παρελθόν και το μέλλον.
Το Ajna Chakra (आज्ञा चक्र) βρίσκεται στον εγκέφαλο, ακριβώς πίσω από το κέντρο μεταξύ των φρυδιών (Κωνοειδής Αδένας).
Η περιοχή του Ajna Chakra (आज्ञा चक्र) αποτελεί ιερό σημείο για τους Ινδουιστές, όπου βάζουν ένα έντονο κόκκινο bindi (बिंदी, η χρωματιστή κηλίδα που βάζουν στο κέντρο του μετώπου, κυρίως οι Ινδουιστές και Τζαϊνιστές της Ινδικής Υποηπείρου), δείχνοντας την ευλαβική πίστη τους, σε αυτό.